Kuva: YouTube

Justin Bieberin väitetään syyllistyneen seksuaaliseen hyväksikäyttöön - laulaja tyrmää väitteet

22.06.2020 12:15 - Roy Kokkonen / roy.kokkonen@bauermedia.fi

Väitteiden mukaan teko tapahtui vuonna 2014. Bieber julkaisi Twitterissä todisteita syyttömyytensä puolesta ja ilmoitti ryhtyvänsä oikeustoimiin syytökset esittänyttä naista vastaan.

Laulaja Justin Bieberin, 26, väitetään syyllistyneen seksuaaliseen hyväksikäyttöön vuonna 2014. Syytökset esitti Danielle-nimimerkillä esiintynyt nainen Twitterissä, joka kuitenkin poisti päivityksensä, kun Bieber julkaisi vastauksen ja kertoi aikovansa ryhtyä oikeustoimiin naista vastaan.

Väitteiden mukaan teko tapahtui Four Seasons -hotellissa, Austinissa, Teksasissa 9. maaliskuuta 2014. Laulaja julkaisi usean twiitin asiaa koskien ja esitti todisteet syyttömyydestään. 

"Tarinassa ei ole mitään totta. Kuten pian esitän, en itse asiassa ollut koskaan läsnä tuossa paikassa", Bieber kirjoittaa.

Loput asiaa koskevat julkaisut voit lukea Justin Bieberin Twitter-tililtä.

"En yleensä ota kantaa asioihin, sillä olen joutunut satunnaisten syytösten kohteeksi koko urani ajan, mutta keskusteltuani vaimoni ja tiimini kanssa, olen päättänyt puhua asiasta. Huhut ovat huhuja, mutta seksuaalinen hyväksikäyttö on asia, jota en ota kevyesti. Halusin puhua heti, mutta kunnioituksesta uhreja kohtaa, jotka kärsivät näistä ongelmista päivittäin, halusin varmistaa, että olen kerännyt faktat ennen kuin julkaisen lausuntoni", hän pohjusti päätöstään ottaa kantaa.

Bieberin mukaan hän ei ole ollut läsnä väitetyllä tapahtumapaikalla väitettynä päivämääränä. Hän vietti yön Airbnb-asunnossa yhdessä silloisen naisystävänsä Selena Gomezin kanssa, eikä Four Seasons -hotellissa, jossa teon väitetään tapahtuneen. Bieber julkaisi kuitit varauksestaan.

Syytösten tukena Danielle oli käyttänyt fanin julkaisemaa twiittiä, jonka mukaan hän oli nähnyt Bieberin hotellissa. Bieber kuitenkin tarkensi, että twiitti oli julkaistu vasta väitettyä tekopäivää seuraavana päivänä. Sama fani julkaisi lisäksi uuden päivityksen, jossa hän tarkensi nähneensä Bieberin ainoastaan hotellin ravintolassa.

Bieber vietti seuraavan yön Westin-hotellissa, josta hän julkaisi kuitin. Kuitti on osoitettu Bieberin käyttämälle salanimelle, Mike Lowerylle.

Laulaja kertoi lisäksi, että Four Seasons -hotellin aluejohtaja vahvistaa, ettei Bieber ollut koko tontilla 9. maaliskuuta ja ettei hän yöpynyt hotellissa.

Lue myös: Justin Bieber toivoo, ettei olisi harrastanut seksiä ennen avioliittoa: 'Olisin säästynyt kivulta'

Lue myös: Justin Bieberin TikTok-video naurattaa somessa, Hailey-vaimo: "Olet sekopää!"

Lähde: Independent

Uusimmat