Kuva: AOP

Näyttelijä Ansel Elgort kiistää syytökset seksuaalisesta hyväksikäytöstä - "Ei ole totta"

22.06.2020 11:45 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Mies myöntää, että hänellä oli lyhyt suhde 17-vuotiaan nuoren naisen kanssa, mutta hän väittää seksin perustuneen suostumukseen.

Muun muassa Divergent - Outolintu - ja Tähtiin kirjoitettu virhe -elokuvista tunnettu näyttelijä Ansel Elgort, 26, on ajautunut kohun keskelle, kun Gabby-nimellä esiintyvä nainen on väittänyt tämän käyttäneen häntä seksuaalisesti hyväkseen. Ansel Elgort kiistää syytökset sosiaalisessa mediassa.

Gabbyn tekemän Twitter-päivityksen mukaan Elgort olisi käyttänyt häntä hyväkseen, kun hän oli 17-vuotias ja Elgort parikymppinen. Nainen kertoo, että hän oli ottanut yhteyttä näyttelijään sosiaalisessa mediassa, ja lopulta he olivat päätyneet harrastamaan seksiä. Naisen mukaan hän oli juuri täyttänyt 17 vuotta.

”Hän tiesi, että se oli ensimmäinen kertani ja itkin tuskasta enkä olisi halunnut tehdä sitä, mutta hän ei kysynyt, haluanko lopettaa seksin harrastamista”, Gabby kirjoittaa.

Naisen mukaan hän oli tilanteessa sokissa.

”En ollut henkisesti paikalla tuossa tilanteessa. Mieleni oli jossain muualla”, nainen kertoo.

Päivityksessään nainen jakoi myös kuvan, jossa hän väitti olevansa Elgortin kanssa ja kuvakaappauksia viesteistä, joiden hän väitti tulleen Elgortilta.

Ansel Elgort on ottanut syytöksiin kantaa Instagramissa. Mies kirjoittaa, että syytökset ovat järkyttäneet häntä.

”En voi väittää ymmärtäväni Gabbyn tuntemuksia, mutta hänen kuvailunsa tapahtumista ei yksinkertaisesti ole totta. En ole koskaan hyväksikäyttänyt ketään enkä voisi niin koskaan tehdä”, Elgort kirjoittaa.

Mies myöntää, että kaksikolla oli lyhyt suhde vuonna 2014, kun hän oli 20-vuotias. Mies kirjoittaa, että suhde oli iän puolesta laillinen ja ”täysin suostumuksellinen”. Elgortin mukaan suhde tapahtui New Yorkissa. Tuolla seksin suojaikäraja on 17 vuotta.

Ansel Elgort kuitenkin myöntää, että hän on jäänyt katumaan sitä, miten hän päätti tämän suhteen.

”En hoitanut eroa hyvin. Lakkasin vastaamasta hänelle, mikä on epäkypsää ja julmaa käytöstä toista ihmistä kohtaan. Tiedän, ettei tämä myöhäinen anteeksipyyntöni hyvitä huonoa käytöstäni katoamistilanteessani”, mies kirjoittaa.

Ansel Elgortin päivityksen näet alta tai tästä linkistä.

Gabby on sittemmin poistanut päivityksensä Twitteristä. Päivityksessään nainen syytti Elgortia myös alastonkuvien pyytämisestä ja yrityksestä maanitella häntä harrastamaan ryhmäseksiä. Naisen mukaan Elgort myös kielsi naista kertomasta näistä asioista mitään, sillä se pilaisi hänen uransa. Gabby kirjoitti puhuvansa asiasta nyt, jotta hän pystyisi käsittelemään asiaa ja tarjoamaan muille vastaavaa kokeneille naisille tunteen siitä, etteivät he ole asian kanssa yksin.

Lue myös: Näyttelijätähti vinoili Harry Styles -fanille, sai somen tuohtumaan: "Oliko tämä tarpeellista?"

Lue myös: Poikabändin kitaristia syytettiin seksuaalisesta ahdistelusta - pilasiko väärinkäsitys maineen?

Lähde: Metro.co.uk

Uusimmat