Kuva: AOP

Prinssi Harrystä ja Meghanista julkaistaan kirja - kuninkaalliset pelkäävät kirjan sisältöä

23.06.2020 08:15 - Senja Rapila / senja.rapila@bauermedia.fi

Kuninkaallinen perhe on lähteen mukaan keskustellut siitä, että kirja tulee olemaan vain yksipuolinen kuvaus tapahtumista

The Sun -lehti uutisoi, että prinssi Harryn ja Meghan Marklen rakkaustarinasta ollaan tällä hetkellä kirjoittamassa kirjaa. Kirjan nimi tulee olemaan Finding Freedom eli Vapautta etsimässä. Kirjan luvataan oikovan paljon huhuja ja olettamuksia kuninkaallisesta pariskunnasta.

Kaikki eivät kuitenkaan ole yhtä innoissaan kirjan julkaisusta, nimittäin kuninkaallisen perheen kerrotaan olevan varsin huolissaan kirjan sisällöstä. The Sun kirjoittaa, että kuninkaallinen perhe pelkää kirjan esittävän prinssi Williamin tarinan "pahana" osapuolena.

Lehden haastattelema sisäpiiriläinen on kuvaillut, että tulevaa kuningasta voitaisiin kuvata kirjassa "epäsympaattiseksi" ja korostaa sitä, ettei hän ollut Sussexin herttuaparin tukena heidän erotessaan kuninkaallisesta perheestä. Perhe on lähteen mukaan keskustellut siitä, että kirja tulee olemaan vain yksipuolinen kuvaus tapahtumista, eikä kokonaisvaltainen katsaus tilanteeseen.

- He pelkäävät, että William esitetään kirjassa todella huonossa valossa. Tällaisen perhenahistelun ei pitäisi olla julkisuudessa, sisäpiiriläinen on kommentoinut.

(kuva: All Over Press )

Lue myös: Prinssi Harry ja Meghan palkkasivat "julkkisten salaisen palvelun" - hintalappu 8000 euroa päivässä

Lue myös: Meghan Marklen hiljaisuus George Floydin kohtalosta hämmensi somessa - sitten tapahtui käänne

Lue myös: Meghan Marklen sisko tilittää: 'Hän hylkäsi perheensä ja käytti ihmisiä edetäkseen urallaan'

Lue myös: Meghan Marklen ensimmäinen työkeikka "Megxitin" jälkeen julki - kertojana uutuuselokuvassa

Lähde: The Sun

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat