Kuva: AOP

American Idol -juontajan syvä suhdesotku: Erosi jo kolmannen kerran 28-vuotiaasta tyttöystävästään

01.07.2020 08:15 - Roy Kokkonen

Ryan Seacrest herätti huolta uupuneella olemuksellaan toukokuussa. Nyt hänen edustajansa kertoo miehen eronneen. Lähteiden mukaan Seacrest tapailee jo uutta naista.

American Idol -juontaja Ryan Seacrest, 45, on eronnut Shayna Taylorista, 28, kertoo People-lehti. Pari tapasi toisensa vuonna 2013, kun Taylor oli vasta 21-vuotias. Kyseessä on kolmas kerta, kun pari eroaa.

- Ryan ja Shayna ovat päättäneet romanttisen suhteen ystävällisissä merkeissä jokin aika sitten, Seacrestin edustaja kertoo Peoplelle.

Edustajan mukaan kaksikko on hyvissä väleissä erosta huolimatta. 

Seacrest lomailee parhaillaan Meksikossa ystävien kanssa. Lähteiden mukaan kaveriporukassa on mukana nainen, jota Seacrest nykyisin tapailee.

Seacrest alkoi tapailemaan kokkina työskentelevää Tayloria vuonna 2013. He erosivat lyhyeksi aikaa seuraavana vuonna, mutta palasivat takaisin yhteen. Pari muutti saman katon alle vuonna 2017.

Helmikuussa 2019 pariskunta erosi jälleen. Kuitenkin saman vuoden kesällä heidät nähtiin yhteisellä lomamatkalla Italiassa ja syyskuuhun mennessä he olivat palanneet yhteen.

Aiemmissa haastatteluissa Seacrest kuvaili parisuhdettaan Tayloriin "kuin vuoristoradaksi".

- Joka kerta, kun ajamme huvipuiston ohi, katson vuoristorataa ja sanon: "Tuolla me olemme", Seacrest vitsaili toukokuussa.

Suosikkijuontaja huolestutti tv-katsojat pahanpäiväisesti toukokuussa väsyneellä ja oudolla olemuksellaan American Idolin lähetyksessä. Myöhemmin hän päätyi ottamaan vapaata yhden jakson verran ja myönsi olevansa uupunut.

Lue myös: American Idol -juontajan käytös suorassa lähetyksessä huolestutti fanit: "Jokin on hätänä isosti"

Lue myös: Suuren huolen herättänyt Ryan Seacrest palasi ruutuun kohun jälkeen - myönsi uupumuksen

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat