Kuva: AOP

Glee-tähti Lea Micheleä vastaan hyökätään jälleen: "Hän on menettänyt otteensa todellisuuteen"

02.07.2020 23:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Näyttelijä Craig Ramsay kutsuu Lea Micheleä "kammottavaksi ihmiseksi".

Glee-tähti Lea Michele, 33, on viime aikoina kohdannut paljon kritiikkiä käytöksestään suosikkisarjan kuvauksissa. Kaikki alkoi siitä, kun sivuroolissa sarjassa nähty Samantha Ware, 28, kertoi Twitterissä Lea Michelen tehneen hänen kuvauskokemuksestaan ”elävää helvettiä”. Tämän jälkeen myös jotkut sarjan avustajat ovat suunnanneet vastaavanlaisia syytöksiä Michelen suuntaan. Lea Michele oli sarjan päätähti.

Nyt kritisoijien joukkoon on liittynyt Craig Ramsay, joka näytteli Lea Michelen kanssa Broadway-näytelmässä Viulunsoittaja katolla ennen kuin nainen oli saanut läpimurtonsa Glee-sarjassa. Mies ei säästellyt sanojaan, kun hän puhui Michelestä Behind The Velvet Rope -podcastissa.

- En olisi halunnut kuulla Lea Michelen nimeä tässä podcastissa laisinkaan. Mielestäni hän on kurja ja kamala ihminen. Hän on menettänyt otteensa todellisuuteen, Ramsay kertoi.

Craig Ramsay (kuva: AOP)

Mies kuvailee Micheleä yhdeksi etuoikeutetuimmista ihmisistä, joita hän tuntee viihdealalta. Hän myös sanoo, että Michelen käytös muuttui huomattavasti sen jälkeen, kun tämä sai tietää saaneensa roolin Gleestä.

Alettuaan saada syytöksiä huonosta käytöksestä Lea Michele julkaisi sosiaalisessa mediassa anteeksipyynnön. Hän kirjoitti olevansa pahoillaan ja miettineensä omaa aiempaa käytöstään viime aikoina. Voit lukea lisää naisen anteeksipyynnöstä tästä jutusta.

Lue myös: Glee-tähti kohteli sarjan avustajia kuin "torakoita" - lähipiiri: "Hän ei ehkä ole mukavin ihminen.."

Lue myös: Glee-tähteä syytetään syrjinnästä kovin sanoin: "Kerroit kaikille, että p*skantaisit peruukkiini"

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat