Kuva: AOP

Paris Hilton presidentiksi? Aikoo tehdä Amerikasta "kuuman" ja maalata Valkoisen talon pinkiksi

08.07.2020 08:15 - Roy Kokkonen / roy.kokkonen@bauermedia.fi

Hilton ilmoitti pyrkivänsä Yhdysvaltain presidentiksi. Hän kertoo vaalisloganinsa olevan "Make America Hot Again". Seurapiiritähden ilmoitus on kuitenkin luultavasti vain vitsi.

Seurapiiritähti Paris Hilton, 39, julkaisi ilmoitti Twitterissä pyrkivänsä Yhdysvaltojen presidentiksi. Hän julkaisi kampanjavideon, jossa hän poseeraa eri asukokonaisuuksissa ja kertoo kampanjastaan.

Video julkaistiin sen jälkeen, kun rap-artisti Kanye West, 43, ilmoitti pyrkivänsä Valkoiseen taloon. Toisin kuin Westin ilmoitus, on Hiltonin video luultavasti vain vitsi. Myös muut julkisuuden henkilöt ovat piikitelleet Westiä hänen kampanjansa julkistamisen jälkeen.

Videolla Hilton kertoo palkkavaansa "kuumia" ihmisiä avustajikseen. Hän sanoo, että Rihanna hakee hänen kanssaan varapresidentin paikkaa. Lisäksi hän väittää aikovansa maalata Valkoisen talon pinkiksi, mikäli hän tulee valituksi.

- Valkoinen väri on vain niin tylsä, Hilton perustelee videolla.

Hiltonin kampanjan slogan on "Make America Hot Again", tehdään Amerikasta jälleen kuuma, mikä viittaa Yhdysvaltain istuvan presidentin Donald Trumpin vaalilauseeseen "Make America Great Again", tehdään Amerikasta jälleen suuri.

Lue myös: Yläosattomissa ja sukkahousuissa poseeraava Paris Hilton sai seuraajat sekaisin: "Sensaatiomaista!"

Lue myös: Somessa levisi kuva nuoresta Paris Hiltonista - itse seurapiiritähtikin innostui kommentoimaan

Lähde: Hollywood Life

Suosittelemme

Uusimmat