Kuva: AOP

Brittilaulaja Jess Glynne käännytettiin pois ravintolasta vaatteidensa takia - "Täyttä syrjintää"

08.07.2020 21:45 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Jess Glynnen somepäivitys aiheesta nosti pilkan naista kohtaan.

Brittilaulaja Jess Glynne, 30, on joutunut sosiaalisessa mediassa pilkanteon kohteeksi sen jälkeen, kun hän valitti julkisesti ravintolareissustaan. Muun muassa Take Me Home - ja Hold My Hand -hiteistään tunnettu nainen kirjoittaa somessa, että häntä ei ystävänsä kanssa päästetty Lontoossa sijaitsevaan hienoon sushiravintolaan Sexy Fishiin pukeutumisensa takia. Kirjoituksensa yhteyteen nainen jakoi kuvan asukokonaisuudestaan, jota ei katsottu kyseisessä ravintolassa hyvällä. Jess Glynne oli sonnustautunut huppariin, lenkkareihin ja lippikseen.

”Tulin ravintolaanne tämän näköisenä, ja katsoitte minua ja ystävääni päästä varpaisiin ja sanoitte, että emme voi tulla, vaikka ravintolanne oli tyhjillään”, Glynne kirjoittaa.

Nainen pyytää päivityksessään ravintolan työntekijöitä miettimään paremmin, miten asiakkaita tulisi kohdella. Hänen mielestään hänen ja hänen ystävänsä saama kohtelu oli tylyä ja noloa.

”Mielestäni työntekijöidenne asenteen pitäisi muuttua, koska tämä oli täyttä syrjintää”, Glynne kirjoittaa.

Naisen päivityksen näet alta tai tästä linkistä.

Brittiläinen Metro-lehti kirjoittaa, että Sexy Fish -ravintolalla on selkeä pukukoodi, joka on ilmaistu ravintolan nettisivuilla. Sivustolla toivotaan, että ravintolaan ei tulla muun muassa urheiluvaatteissa, treenikengissä, revityissä farkuissa tai sandaaleissa.

Jess Glynnen ulostuloa on pilkattu sosiaalisessa mediassa, ja Glynne päätyikin ottamaan kommentit pois päältä Instagram-päivityksestään. Naista on kritisoitu etenkin syrjintä-sanan käytöstä, ja häntä on kehotettu miettimään omia etuoikeuksiaan. Glynne päätyikin muokkaamaan tekstiään ja korvaamalla syrjintä-sanan "töykeällä käytöksellä".

”Jos joku kysyy minulta, mitä etuoikeus tarkoittaa, aion vain osoittaa hänelle Jess Glynnen päivityksen, jossa hän valittaa tulleensa syrjityksi, koska hän ei voi mennä hupparissaan syömään 300 punnan sushiannosta Mayfairiin”, piikittelee toimittaja Grant Tucker. Hänen twiittinsä näet alta tai tästä linkistä.

Jess Glynne onkin katsonut tarpeelliseksi tarkentaa sanomisiaan.

- Käytin väärää sanaa, kun puhuin syrjinnästä. Halusin tehdä päivityksen, koska mielestäni Sexy Fishin työntekijöiden käytös minua ja ystävääni kohtaan oli erittäin töykeää, eikä mielestäni kenellekään pitäisi puhua niin. Ymmärrän kyllä pukukoodit. Halusin vain nostaa esiin, että toisia ihmisiä kohtaan pitäisi toimia kunnioittavasti ja hyvillä käytöstavoilla, Glynne sanoo Instagramiin lataamallaan videolla.

Voit katsoa videon kokonaisuudessaan alta. Jos se ei näy alla, klikkaa tästä.

Lue myös: Brittipoppari peruutti festarikeikkansa viime minuuteilla uupumuksen takia - kovat seuraukset

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat