Kuva: AOP

Laulaja Pink iski Donald Trumpille jäätävän kuitin kampanjatilaisuuden yleisömäärästä

22.06.2020 10:15 - Iiro Myllymäki

Donald Trumpin presidentinvaalikampanjan uudelleen käynnistänyt tilaisuus keräsi paikalle odotettua vähemmän yleisöä.

Poptähti Pink, 40, on tehnyt tiettäväksi suhtautumisensa Yhdysvaltain presidenttiä Donald Trumpia, 74, kohtaan. Nainen ei säästele sanojaan sosiaalisessa mediassa, ja nyt nainen on iskenyt Trumpille kuitin tämän kampanjatilaisuuden keräämästä yleisömäärästä.

Donald Trump polkaisi presidentinvaalikampanjansa uudelleen käyntiin viikonloppuna Tulsassa Oklahomassa koronan aiheuttaman tauon jälkeen. Mies itse odotti tilaisuudesta yleisömenestystä, mutta tilaisuuden näyttämönä toiminut BOK Center -areena ei ollut läheskään täynnä. CNN kirjoittaa, että Tulsan pelastuslaitoksen tietojen mukaan paikalle saapui noin 6200 ihmistä, vaikka areenalle mahtuisi peräti 19 000 ihmistä. Trumpin kampanjaväki puolestaan väittää, että paikalle saapui 12 000 ihmistä.

Trumpin tilaisuuden yleisömäärä jäi kauas odotetusta. (kuva: AOP)

Poptähti Pink on jakanut Twitter-tilillään uutisvideota kampanjatilaisuudesta. Nainen sanoo videolla oman nasevan mielipiteensä väkijoukosta.

- Enpä tiedä, aika moni näyttää olevan pukeutunut tuoliksi. Tai sitten kaikki ovat hakemassa ruokaa, Pink sanoo.

Videon yhteyteen Pink on kirjoittanut lisää kuittailua.

”Minä taisin myydä tuon saman paikan loppuun viidessä minuutissa”, Pink kirjoittaa.

Pinkin päivityksen näet alta tai tästä linkistä.

Donald Trumpin oli alkuperäisen suunnitelman mukaan tarkoitus esiintyä myös areenan ulkopuolella oleville ihmisille. Tämä suunnitelma peruttiin, kun paikalle saapui huomattavasti odotettua vähemmän väkeä. Republikaanien Trump kohtaa presidentinvaalikamppailussa demokraattien Joe Bidenin, 77. Vaalit on määrä käydä marraskuussa. Viime aikoina Biden on ottanut Trumpista niskaotteen gallupeissa, ja asiantuntijat ovat arvioineet tämän johtuvan Trumpin kyseenalaisista lausunnoista koronaviruksesta.

Lue myös: Poptähti Pink liittyy Donald Trumpin tylyttäjien joukkoon: "Olet yksi iso epäonnistuminen"

Lue myös: Nainen poseerasi aktivistina pora kädessään ja herätti nettiraivon - katso viraaliksi mennyt video

Lähteet: Metro.co.uk, CNN

Kilpailut

Uusimmat