Kuva: AOP

Naya Riveran Glee-vastanäyttelijä jakoi koskettavan päivityksen: "Opin sinulta, miten olla ystävä"

16.07.2020 19:45 - Iiro Myllymäki

Heather Morris esitti Naya Riveran hahmon rakastettua Glee-sarjassa.

Monet kollegat ovat muistelleet menehtynyttä Glee-tähteä Naya Riveraa sosiaalisessa mediassa. Naya Riveran kuolinsyyksi on vahvistettu hukkuminen Kaliforniassa Piru-järvellä. 33-vuotias nainen oli uimassa nelivuotiaan poikansa kanssa ja tietojen mukaan pelasti poikansa veneeseen vielä viimeisillä voimillaan.

Nyt Riveran vastanäyttelijänä Gleessä nähty Heather Morris, 33, on kirjoittanut koskettavan päivityksen Instagramiin. Rivera ja Morris näyttelivät Gleessä Santanaa ja Brittanya, jotka olivat sarjassa ensin ystävyksiä ja sitten rakastajia. Heather Morris on jakanut päivityksessään useita kuvia kaksikon lapsista yhdessä leikkimässä.

”Emme koskaan ottaneet yhteiskuvia, koska me molemmat vihasimme kuvien ottamista. Meidän suhteemme ei tarvinnut todisteita. Sen sijaan minulla on lukemattomia kuvia lapsistamme leikkimässä, sillä jaoimme heistä tulevan ilon ja ylpeyden”, Morris kirjoittaa.

Nainen puhuu päivityksessään kauniisti kaksikon välisestä vahvasta ystävyydestä.

”Olet ja tulet aina olemaan vahvin ja sinnikkäin ihminen, jonka olen tuntenut. Lupaan kantaa tuota henkeä mukanani omassa elämässäni. Opetit minulle jatkuvasti surusta, kauneudesta, arvokkuudesta, vahvuudesta, sitkeydestä ja siitä, miten olla välittämättä paskaakaan (kuitenkin kunniakkaalla tavalla). Ensisijaisesti opin sinulta, miten olla rakastava ja aina rinnalla pysyvä ystävä”, Heather Morris kirjoittaa.

Naisen päivityksen pääset katsomaan alta tai tästä linkistä.

Rivera ja Morris näyttelivät musikaalisarja Gleessä sen kaikilla kuudella kaudella. Riveran kuoleman jälkeen monet ovat kiitelleet, miten tärkeää työtä naiset tekivät lesbosuhteiden näkymisen puolesta televisioviihteessä.

Lue myös: Kohupersoonan karu väite Naya Riveran kuolemasta sai seuraajat tulistumaan: "Osoita kunnioitusta!"

Lue myös: Naya Riveran perhe antoi julkisen lausunnon: 'Hän oli ennen kaikkea äiti, tytär ja sisko'

Lähde: Fox News

Kilpailut

Uusimmat