Kuva: Senja Rapila

IS: Jenni Vartiainen elänyt levottomuuksien keskellä New Yorkissa: "Meno kävi hurjaksi"

22.07.2020 10:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Laulaja kertoo Ilta-Sanomille, että vaikka ajat ovat olleet monin tavoin poikkeuksellisia, hänen elämässään on asiat hyvin.

Poptähti Jenni Vartiainen, 37, asuu nykyään Yhdysvalloissa New Yorkissa. Hänen perheeseensä kuuluu viime syksynä saatu poikalapsi.

Vartiainen kertoo Ilta-Sanomien haastattelussa, että poikkeuksellisista ajoista huolimatta naisen elämässä on asiat hyvin.

- Meillä on kotona kaikki tosi hyvin. On ollut ihanaa, että on tämä pieni valo vierellä koko ajan. Olen siis todella onnekas, että lähellä on kaikesta huolimatta paljon myös onnen aiheita, Vartiainen sanoo IS:lle.

Koronakriisi on Yhdysvalloissa koetellut ihmisiä pahemmin kuin Suomessa. Vartiainen kertoo, että nyt tilanne on New Yorkissa huomattavasti parempi kuin keväällä, mutta rajoituksia on edelleen hyvin paljon voimassa. Vartiaiselle koronatilanne on konkretisoitunut erityisen hyvin, kun hän on nähnyt kotinsa ikkunoista Brooklynin sairaalan koronatestauspisteineen ja ruumisrekkoineen. Näkymä ei ainakaan vähentänyt koronasta tullutta ahdistusta.

- Se oli todella tukalaa, kun samaan aikaan murehdin Suomessa asuvien läheisteni puolesta ja samaan aikaan täällä tilanne oli todella surullinen. Mitään tällaista ei ole joutunut aiemmin kokemaan.

Yhdysvalloissa on eletty muutenkin poikkeuksellista kesää. Black Lives Matter -liikehdintä ja siihen liittyneet suurmielenosoitukset ovat nousseet otsikoihin. Jenni Vartiainen on itse seurannut rasisminvastaisia marsseja kotinsa ikkunasta. Hän kertoo Ilta-Sanomille, että olisi itsekin halunnut osallistua, mutta elämäntilanne ei ole sitä sallinut. Mielenosoitukset ovat kärjistyneet osin levottomiksi, ja esimerkiksi Vartiaisen kotikadulla liikkeiden ikkunoita on rikottu.

- Vaikka meno kävi hurjaksi, esimerkiksi viereisessä puistossa poltettiin poliisiauto, en ole tuntenut oloani missään kohtaa turvattomaksi, Vartiainen kertoo IS:lle.

Lue myös: Rammstein keskeytti Jenni Vartiaisen festarikeikan - "V*tutti silloin"

Lue myös: Yle: Jenni Vartiainen elää viidettä viikkoa kotikaranteenissa - näkee kotinsa ikkunasta ruumisrekan

Lähde: Ilta-Sanomat

Suosittelemme

Uusimmat