Kuva: YouTube / Maiju Voutilainen

Suosittu suomalaistubettaja kertoi Anna-lehdelle seksielämästään - ei ole koskaan kokenut orgasmia

22.07.2020 17:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Maiju Voutilainen on yksi Suomen seuratuimmista tubettajista.

Maiju Voutilainen, 24, nousi tunnetuksi tubettaessaan ensin Mansikkka-nimellä ja nykyään ihan vain Maijuna. Häntä seuraa YouTubessa yli 170 000, sekä Instagramissa yli 180 000, ihmistä ja onkin yksi Suomen suosituimmista tubettajista.

Voutilainen on kertonut YouTubessa avoimesti seksielämästään (vuonna 2017 julkaistulla videolla, jonka löydät jutun lopusta) ja kertonut muun muassa orgasmivaikeuksistaan. Voutilainen ei ole nimittäin itse koskaan kokenut orgasmia.

- Kun muistelen ihan ensimmäisiä seksikumppaneitani, minulla on muistikuva, ettei heistä ketään oikein kiinnostanut, saanko orgasmin vai en. Joten en ihmettele, että en itsekään aikaisemmin asiaa ajatellut. Mielestäni on surullista, että kukaan ei aiemmin miettinyt asiaa, Maiju pohti vastikään Anna-lehden haastattelussa.

Orgasmivaikeudet ovat monien naisten ongelma ja Voutilainen sanookin Anna-lehdelle, että toivoo asiasta monipuolisempaa keskustelua.

- Välillä toivoisin monipuolisempaa keskustelua. Etsiessäni vertaistukea omiin fiiliksiin, sitä ei oikein löytynyt mistään. Keskusteluissa puhuttiin orgasmivaikeuksista, kun on aikaisemmin saanut orgasmeja, mutta niitä ei yhtäkkiä esimerkiksi uudessa parisuhteessa saa. En oikein pysty samaistumaan siihen, ja se on harmittavaa.

Koska Voutilainen on itse ollut avoin asiasta, on hän saanut monilta ihmisiltä kiitosta.

- On ihanaa, kun monet ovat tulleet sanomaat, että he ovat vihdoinkin uskaltaneet päästää stressistä irti ja ovat saaneet ensimmäistä kertaa orgasmin. Olen ollut onnellinen heidän puolestaan ja sanonut, että tulen perässä joskus!

Jos video ei näy, katso se täältä.

Lue myös: Maailman suosituin tubettaja meni naimisiin - "Tämän onnellisempi ei voi olla"

Lähde ja koko haastattelu: Anna

Kilpailut

Uusimmat