Kuva: AOP

Anna: Apulanta-rumpali ensikohtaamisesta Minna Kaupin kanssa: "Yhteinen elämämme alkoi siitä"

25.07.2020 16:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

"Meitä yhdistää eniten samanlainen elämänasenne: emme ole kumpikaan turhamaisia ja pyrimme kohtaamaan ihmiset ihmisinä", Santapukki kertoo Annalle.

Apulanta-rumpali Sipe Santapukki, 42, ja hänen kumppaninsa suunnistaja Minna Kauppi, 37, kohtasivat toisensa ensimmäistä kertaa noin kahdeksan vuotta sitten.

Santapukki kertoi Anna-lehden haastattelussa, että Kauppi oli ilmestynyt Apulannan keikalle ja kun kaksikko näki toisensa, tiesi Santapukki löytäneensä elämänsä naisen.

"Tiesin heti Minnan kohdatessani, että tästä voisi tulla jotain suurta ja kaunista – jos tässä ylipäänsä jotain on. Intuitioni sanoi, että nyt ei ole hetki himmailulle tai pähkäilylle, jos hän vain huolii minut. Niin onnellisesti siinä sitten kävikin, ja yhteinen elämämme alkoi siitä illasta."

Santapukki pohti Annalle, että paria yhdistää samanlainen elämänasenne.

"Meitä yhdistää eniten samanlainen elämänasenne: emme ole kumpikaan turhamaisia ja pyrimme kohtaamaan ihmiset ihmisinä. Katsomme aina titteleiden ja muiden turhien härpäkkeiden läpi. En minäkään nähnyt Minnaa maailmanmestarina ja huippu-urheilijana. Hänelle puolestaan oli ihan toissijaista, että minä olen rokkari suositussa bändissä."

Santapukki sanoi myös, että osaa olla hyvä tukipilari ja Minnan ei tarvitse tuntea suhteessa turvattomuutta.

"Olen tuonut hänen elämäänsä rauhallisuutta. Minun kanssani Minnan ei ainakaan tarvitse pelätä tai kokea minkäänlaista turvattomuutta. Olen tukipilarihommissa tosi hyvä. Sitoutumisen tulee olla niin selvää, ettei siitä tarvitse ikinä erikseen keskustella."

Lue myös: Me Naiset: Minna Kauppi ja Sipe Santapukki odottavat toista lastaan

Lue myös: MTV: Minna Kauppi kohtaamisestaan Sipe Santapukin kanssa: "En olisi uskonut, että meistä tulee pari"

Lähde ja koko haastattelu: Anna

Kilpailut

Uusimmat