Kuva: All Over Press

Menehtyneen Naya Riveran lapsen isä rikkoi hiljaisuuden: "Pala sinusta kulkee aina kanssamme"

27.07.2020 20:15 - Senja Rapila

Ryan Dorsey on hukkuneen näyttelijän entinen aviomies, mutta myös hänen lapsensa isä.

Edesmenneen näyttelijä Naya Riveran, 33, entinen aviomies ja lapsen isä Ryan Dorsey, 37, on nyt rikkonut hiljaisuuden naisen kuolemasta. Hän on julkaissut Instagram-tilillään kuvan, jonka yhteydessä hän kirjoittaa koskettavasti lapsensa äidistä. Vaikka parin avioliitto oli riitaisa, välittyy tekstistä aito rakkaus.

"Tämä on niin epäreilua, ei ole tarpeeksi sanoja kuvaamaan sitä tyhjyyttä, jonka jätit ihmisten sydämiin. En voi uskoa, että tämä on nyt elämää. En tiedä tulenko koskaan uskomaan sitä. Sinä olit vasta hetki sitten täällä...", hän kirjoittaa.

"Olimme vasta edellisenä päivänä yhdessä uimassa Joseyn kanssa. Elämä ei ole reilua. En edes tiedä mitä sanoisin. Olen kiitollinen yhteisistä ajoistamme ja siitä matkasta, joka yhdisti meidät. Se antoi meille suloisimman, kilteimmän ja fiksumman pienen pojan."

Dorsey kertoo olevansa iloinen siitä, että on kuvannut paljon videomateriaalia ja kuvia Nayasta perheen kanssa. Niiden avulla hän pystyy pitämään äidin poikansa elämässä.

"Hän tulee tietämään, että hänen äitinsä rakasti häntä enemmän kuin elämää itseään ja kuinka hauskaa meillä oli yhdessä, kun Josie kasvoi. Elämä on täynnä hyviä ja huonoja hetkiä, mutta Josie tekee niistä huonoista hieman parempia, koska osa sinusta tulee aina olemaan kanssamme."

Voit lukea koko päivityksen alapuolelta.

Lue myös: Bond-näyttelijä oli valmistautunut jatkamaan roolissa - sai potkut puhelimen välityksellä

Lue myös: Miesnäyttelijä kommentoi Game of Thrones -tähden ulkonäköä - Emilia Clarke pisti jauhot suuhun

Kilpailut

Uusimmat