Kuva: AOP

Madonna loukkasi polvensa talvella ja kärsii kivuista edelleen: 'Joku päivä tanssin jälleen'

29.07.2020 16:15 - Roy Kokkonen / roy.kokkonen@bauermedia.fi

Madonna on kärsinyt toistuvista loukkaantumisista. Poptähti julkaisi videon, jossa hän paljastaa tarvitsevansa kainalosauvoja edelleen. Hän pysyy kuitenkin toiveikkaana tulevaisuuden suhteen.

Poptähti Madonna, 61, on kärsinyt toistuvista loukkaantumisista viimeisen kiertueensa aikana. Hän loukkasi jo valmiiksi kipeän polvensa helmikuun lopussa Pariisissa. Polven kipuilun takia hän joutui perumaan useita keikkoja jo ennen koronaviruspandemiaa. 

Uutisoimme kesäkuussa, että Madonna osallistui Black Lives Matter -mielenosoitukseen Lontoossa. Hänet nähtiin huutamassa iskulauseita kainalosauvoihin tukeutuen.

Madonna nähtiin kesäkuussa Black Lives Matter -mielenosoituksessa kainalosauvoihin tukeutuen. (kuva: AOP)

Tähden tuore Instagram-päivitys paljastaa, että hän kärsii kivuista edelleen. Hän julkaisi suositun fanitilin MadonnaGramin tekemän videon, jossa laulaja tanssii ja rullaluistelee Sorry-musiikkivideolla. Taustalla soi Abban Dancing Queen -kappale.

"Tämä video antaa minulle toivoa, että joku päivä en pelkästään kävele ilman kainalosauvoja vaan myös tanssin ja rullaluistelen jälleen. Kaipaan tanssikuningattarena olemista! " hän kirjoittaa.

"Having the time of my life!" hän lisää viitaten Abban nostalgiseen hittiin.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Madonna on kärsinyt polvi- ja lonkkavaivoista jo pitkään. Hän joutui perumaan useamman keikan Madame X -kiertueeltaan terveysongelmien vuoksi. 

Brittilehti Daily Mailin mukaan laulaja oli kaatunut tuolilta kesken esityksen helmikuussa Pariisissa ja loukannut polvensa, joka oli jo valmiiksi kipeä edellisten loukkaantumisten vuoksi.

Hän joutui perumaan seuraavat konserttinsa, jonka jälkeen koronaviruksen aiheuttamat rajoitustoimet keskeyttivät kiertueen. Yhteensä loukkaantumiset ovat johtaneet 14 konsertin peruuntumiseen.

Lue myös: Madonna julkaisi provokatiivisen kuvan 25-vuotiaan poikaystävänsä kanssa - fanit riemastuivat

Lue myös: Madonna, 61, julkaisi itsestään kuvan yläosattomissa - seuraajat hehkuttavat

Lue myös: Madonnan tytär Lourdes, 23, on muotikuvauksissa kuin ilmiselvä äitinsä - oletko samaa mieltä?

Lähde: Daily Mail

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat