Kuva: AOP

Robert Pattinson valehteli tähdittämänsä elokuvan ohjaajalle - jäi heti kiinni

11.08.2020 19:15 - Senja Rapila

Vuonna 2021 ensi-iltansa saavan The Batman -elokuvan pääroolissa oleva Pattinson joutui kikkailla itsensä elokuvan koekuvauksiin.

Näyttelijä Robert Pattinson, , on kertonut tuoreessa haastattelussa joutuneensa tukalaan tilanteeseen Tenet-elokuvan kuvauksissa. Pattinson paljastaa, että hän valehteli elokuvan ohjaaja Christopher Nolanille päästäkseen kuvauksista toisen elokuvan, The Batmanin, koekuvauksiin.

- Se on todella huvittavaa, sillä Chris on todella salaileva omien elokuviensa kanssa. Sitten minun piti olla todella salaileva Batman-juttujen kanssa, Pattinson kertoo.

Valehtelu ei kuitenkaan ollut helppoa - eikä tilanne mennyt ihan niin kuin piti.

- Minun piti valehdella Chrisille siitä, että olen menossa koekuvauksiin. Sanoin, että minulla on perheessä hätätilanne, jonka vuoksi joudun poistumaan. Välittömästi, kun sanoin perheen hätätilanne, hän vastasi: 'Olet menossa Batman-kuvauksiin, etkö olekin?'.

Ei ole kuitenkaan mikään ihme, että Nolan tiesi koekuvauksista, koska hän ohjasi edeltävän Batman-trilogian itse: Batman Begins, The Dark Knight, The Dark Knight Rises. Uusi elokuva on Warner Bro's -studion tekemä, jonka ohjaajakaartiin myös Nolan kuuluu. Uuden The Batman -elokuvan ohjaaja on kuitenkin Matt Reeves.

The Batman tulee saamaan ensi-iltansa 1. lokakuuta 2021.

Lue myös: Tässäkö Hollywoodin seuraava tähtipari? Jennifer Garner läheisissä tunnelmissa Bradley Cooperin kanssa

Lue myös: Kylie Jenneriä vaaditaan poistettavaksi musiikkivideolta - adressilla hurja määrä allekirjoituksia

Lue myös: Laulaja John Legendin hurmuripoika Miles, 2, näyttää aivan isältään - julkkikset ihastuivat

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat