Kuva: All Over Press

Olivia Munn muistelee entisen suhteensa erikoista seksielämää - mies paljastui homoseksuaaliksi

14.08.2020 21:15 - Senja Rapila / senja.rapila@bauermedia.fi

40-vuotias näyttelijä ei paljastanut haastattelussa, kenestä ex-kumppanista oli kyse.

Näyttelijä Olivia Munn, 40, on muistellut yhtä entistä parisuhdettaan tuoreessa haastattelussa. Hän kertoo, että oli sattunut suhteeseen homomiehen kanssa, joka ei ollut vielä tullut kaapista ulos.

- Joka kerta kun harrastimme seksiä, siis joka kerta, pimeää. Takaa lusikointia. Valot kiinni, pieninkin valon pilkahdus. Se oli jatkuvasti takaapäin lusikointia, ettei hänen tarvinnut katsoa kasvojani ja nähdä, että aa, sehän on tyttö, Munn toteaa.

Hän myös paljastaa rehellisessä haastattelussa, että nimeämättömäksi jäänyt rakas antoi hänelle vai kahdesti vuosien aikana suuseksiä.

- Kysyin häneltä kerran, että: 'Miksi et mene koskaan alakertaan? Muuten, en halua sitä, mutta mietin vain, koska monia miehiä en tunnu saavan irti vaginastani ja sinun pitää feikata sitä jatkuvasti'.

- Hän vastasi vain, että hänellä ei ole ollut oikein kokemusta siitä. Mietin, että hän voisi olla ehkä kiinnostunut miehistä kuitenkin. Sain lopulta jostain hieman todistusaineistoa siitä ja laskin yksi yhteen. Sitten mietin, että aa, no sitähän se lopulta olikin.

Vuosien aikana Munn on deittaillut muun muassa monia näyttelijätähtiä, kuten The Suicide Squad -tähti Joel Kinnamania vuosina 2012-2014 sekä Wonder Woman -tähti Chris Pineä vuosina 2009-2010. Hänellä oli myös julkinen, kolmevuotinen suhde amerikkalaisen jalkapallon supertähti Aaron Rodgersiin, joka päättyi vuonna 2017.

Lue myös: Erika Vikman poseerasi yläosattomissa - eräs yksityiskohta hämmensi fanin

Lue myös: "Housut puristaa ja fiilis on ällöttävä" - Sara Sieppi julkaisi helposti samaistuttavan päivityksen

Lähde: Daily Mail

Uusimmat