Kuva: AOP

"Housut puristaa ja fiilis on ällöttävä" - Sara Sieppi julkaisi helposti samaistuttavan päivityksen

11.08.2020 17:30 - Senja Rapila / senja.rapila@bauermedia.fi

Sieppi kertoo Instagramissa julkaisemassaan tekstissä, että lenkkipolut ovat unohtuneet kuluvan kesän aikana ja vaihtuneet korkokenkiin.

Missikaunotar ja somevaikuttaja Sara Sieppi, , on julkaissut Instagram-tilillään päivityksen, johon varmasti moni voi samaistua kuluneen kevään ja kesän jäljiltä. Monilla monien viikkojen sisälläolon jälkeen ihmisten ilmoille meneminen tuntuu paljon houkuttelevammalta ajatukselta kuin lenkkipolulle lähteminen.

Sara on kertonut omalla Instagram-tilillään, että on kesän aikana unohtanut lenkkipolut miltei totaalisesti ja viihtynyt ennemmin korkokengät jalassa.

"Housut puristaa ja fiilis on ällöttävä! Viime aikoina mun jalassa on ollut useammin korkkarit kuin lenkkarit. Vihersmoothieita oon katsellut mainoksista ja kuntosalilla en oo käynyt muuten kuin omissa ajatuksissa. [...] Oon keksinyt ainakin 34 erilaista tekosyytä mieluummin kuin lähtenyt tsekkaa uudet lenkkipolut. ”Aloitan sitten huomenna” -viikot on käyty moneen kertaan läpi epäonnistumisella", Sara kirjoittaa.

Sieppi kuitenkin jakaa ymmärrystä ja tukea päivityksellään niille, jotka ovat liikkuneet laiskasti kesän aikana.

"Välillä on tosi hyvä syödä päin helvettiä ja olla tuntematta huonoa omaatuntoa siitä, ettei liiku. Urheilu ei oo kivaa, jos sitä tekee pakosta - salaateista puhumattakaan."

Tekstin kylkeen Sieppi on julkaissut kuvan, jossa hänet nähdään treenivaatteissa ulkona. Nainen kertoo, että oli eilen pitkästä aikaa vetänyt treenivaatteet päälle ja "aloittanut varovaisesti" treenaamisen tauon jälkeen.

"Tulin tänne jo heti tietysti huuteleen, koska jo toisena päivänä olo ei oo enää niin ällöttävä, vaan toiveikas (eli jos sä just nyt luet tätä ja harkitset, niin jo ennen viikonloppua sulla on parempi fiilis)!"

Sara rohkaisee jokaista liikkumaan oman fiiliksensä mukaan ja olemaan välittämättä esimerkiksi sosiaalisen median, tai yli-innokkaan treenaajakaverin, aiheuttamista paineista.

"Pienillä stepeillä eteenpäin. Älä vertaa itseäsi niihin yli-ihmisiin (oon ristinyt ne sellaisiksi) somessa, jotka herää kuudelta aamulla, syö vaan vihreetä ja treenaa koko ajan. Onneks jokainen saa valita oman balanssin elämään, ja mulle siihen kuuluu Hese&lenkkarit fiiliksen mukaan."

Voit lukea koko päivityksen alapuolelta.

Lue myös: Kylie Jenneriä vaaditaan poistettavaksi musiikkivideolta - adressilla hurja määrä allekirjoituksia

Lue myös: Laulaja John Legendin hurmuripoika Miles, 2, näyttää aivan isältään - julkkikset ihastuivat

Suosittelemme

Uusimmat