Kuva: AOP

Madonna juhli 62-vuotissynttäreitään - kannabissätkä suussa ja poikaystävä kainalossa

17.08.2020 14:45 - Iiro Myllymäki

Poptähti juhli syntymäpäiväänsä Jamaikalla.

Popin kuningatar Madonna täytti sunnuntaina 62 vuotta, ja syntymäpäiviensä kunniaksi hän suuntasi perheensä kanssa Jamaikalle juhlimaan. Mukana oli myös poptähden 26-vuotias poikaystävä Ahlamalik Williams. Standard-julkaisun mukaan pariskunta on pitänyt yhtä yli vuoden ajan.

Madonna on jakanut tunnelmia syntymäpäiväjuhlistaan Instagram-tilillään. Nainen poseeraa yhteiskuvissa paitsi poikaystävänsä, myös tyttärensä Lourdesin, 23, kanssa. Yhdessä kuvista Madonna nähdään poseeraamassa marihuanasätkä suussaan. Naisen fanit kuitenkin uskovat julkaisun kommenteissa, että Madonna ei tosiasiassa ole polttanut kannabista juhlissaan. Eräällä Madonnan jakamalla videolla nähdään, kuinka sätkää poltteleva Ahlamalik Williams tarjoaa sauhuja myös Madonnalle, mutta tämä kieltäytyy.

Jos upotus ei näy, klikkaa tästä.

Jos video ei näy, klikkaa tästä.

Madonna on aiemmin kertonut kokeilleensa useita eri huumausaineita monia vuosia sitten, mutta kokemus ei ollut naiselle mieleinen.

- Ne eivät vain sovi minulle. Ne muutamat kerrat, kun olen monia vuosia sitten kokeillut huumeita, en nauttinut siitä. Halusin vain niiden vaikutuksen loppuvan, Madonna on kertonut Jonathan Rossin haastattelussa.

Nainen kertoi samassa haastattelussa, ettei kieltäisi lapsiltaan huumekokeiluja, mutta toivoo, että he muistaisivat kohtuuden tässäkin.

Lue myös: Madonna loukkasi polvensa talvella ja kärsii kivuista edelleen: 'Joku päivä tanssin jälleen'

Lue myös: Madonna julkaisi provokatiivisen kuvan 25-vuotiaan poikaystävänsä kanssa - fanit riemastuivat

Lähde: Her

Kilpailut

Uusimmat