Kuva: All Over Press

Uusi Twilight-kirja viedään käsistä - kirjailijalta jymypaljastus

17.08.2020 15:45 - Senja Rapila

Elokuun 4. päivä julkaistiin suositun kirjasarjan viides osa: Twilight - Midnight Sun.

Jättisuositun Twilight-kirjasarja on ollut maailmanlaajuinen ilmiö ensimmäisestä kirjasta lähtien. Kirjoista tehtiin jopa neliosainen elokuvasarja, joka oli huikea taloudellinen menestys: ensimmäinen osa Twilight - Houkutus tuotti avauspäivänään yli 30 miljoonaa euroa. Elokuvan kokonaistuotot ovat yli 300 miljoonaa euroa.

Kirjasarjan viides osa Twilight - Midnight Sun on tullut kauppoihin elokuun 4. päivä. Kirja ei ole pettänyt odotuksia, nimittäin se on tietojen mukaan myynyt yli miljoona kopiota pelkästään ensimmäisen viikon aikana.

Kirjasarjan luoja Stephenie Meyer, 46, on nyt paljastanut fanien yllätykseksi, että kirjasarja ei lainkaan ole päättymässä. On vielä ainakin kaksi kirjaa, jotka hän haluaa kirjoittaa vannoutuneille faneilleen.

- En ole kuitenkaan vielä valmis tekemään niitä nyt. Haluan tehdä jotain ihan uutta, hän toteaa tuoreessa haastattelussa.

Vuonna 2015 Meyer on pohtinut haastattelussa, että tulevissa kirjoissa keskiössä voisivat olla esimerkiksi hahmot Renesmee sekä Leah. Fanit ovat myös toivoneet hartaasti kirjaa, jossa keskityttäisiin kirjasarjan Alicen elämään.

Lue myös: Twilight-tähti vertaa elokuvan kuvausta traumaattiseen kokemukseen: "Halusin murhata kaikki"

Lue myös: Robert Pattinson oli saada potkut Twilight-elokuvista - yllättävä syy!

Lue myös: Twilight-tähti Gregory Tyree Boyce on menehtynyt - myös tyttöystävä löydettiin kuolleena

Lue myös: Hauska havainto ensimmäisestä Twilight-kirjasta sekoitti TikTokin - oletko kiinnittänyt huomiota?

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat