Kuva: AOP

Barack Obama paljasti kesän suosikkikappaleensa - kohuräppäri yllättyi löydettyään itsensä listalta

18.08.2020 17:45 - Roy Kokkonen

Yhdysvaltain entisen presidentin kesän soittolistalta löytyy monia tuttuja hittejä.

Yhdysvaltain entinen presidentti Barack Obama paljasti suosikkikappaleensa tältä kesältä. Presidentti jakoi Twitterissä pitkän listan kappaleista, joita hän on kuunnellut kuluneiden kuukausien aikana.

Obaman suosikkeihin kuuluvat monet tutut artistit. Mukana listalla on kappaleita nykyartisteilta kuten Rihannalta, Beyoncélta, Billie Eilishilta ja John Legendiltä. Lisäksi mukana on myös vanhempia klassikoita muun muassa Billie Holidaylta, Stevie Wonderilta ja Bob Dylanilta.

Osa listalta löytyvistä artisteista tulee esiintymään demokraattien parhaillaan käynnissä olevassa kokouksessa, jossa puolue virallistaa presidentinvaaliehdokkaansa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Yhdysvaltalaisräppäri Megan Thee Stallion yllättyi iloisesti, kun hän huomasi Savage-kappaleensa löytyvän Obaman listalta. Hän jakoi Obaman twiitin Twitterissä, kirjoittaen viestiinsä "Omg" ja sarjan liekkiemojeita.

Megan Thee Stallion joutui kohun keskelle heinäkuussa, kun hän haavoittui ampumavälikohtauksessa bileillan päätteeksi. Hän oli tuolloin ystävänsä Kylie Jennerin seurassa.

Jennerin esiintyminen räppärin ja Cardi B:n yhteisellä musiikkivideolla nostatti sekin haloon hänen faniensa keskuudessa. Netissä alettiin keräämään vetoomuksia seurapiiritähden poistamiseksi musiikkivideolta. 

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Barack Obama paljasti suosikkisarjansa - yhdessä miestä läheltä liippaava masturbointikohtaus

Lue myös: Bileilta Kylie Jennerin kanssa sai ikävän käänteen - hittiräppäri haavoittui ampumavälikohtauksessa

Kilpailut

Uusimmat