Kuva: AOP

Ellie Goulding paljasti treenatun vartalonsa: "Olen opetellut pitämään liikunnasta"

19.08.2020 09:45 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Goulding suosittelee liikkumista kaikille, etenkin heille, joilla on jonkinlaisia mielenterveysongelmia.

Ellie Goulding, 33, on treenannut viime aikoina paljon ja se todellakin näkyy. Omalla Instagram-tilillään Goulding julkaisikin kuvan, jossa hänen treenattu vartalonsa pääsee paremmin kuin hyvin oikeuksiinsa. 

Kuvatekstissä Goulding myöntää, ettei aina ole ollut liikunnallinen. Silti hän on opetellut pitämään liikunnasta. 

"Populaarikulttuurissa ei juurikaan nähdä lihaksikkaita naisia. Mikään mitä kuntosalilla teen, ei ole turhamaisuutta. Julkaistessani kuvia kuntosalilta olen vain halunnut osoittaa, että vahvuus ja kunnossapito ovat olleet minulle lopullinen pako. 

Minulla ei ole mitään poikkeuksellisia urheilullisia kykyjä ja lapsena olin liikunnassa todella huono (minulla oli niin paha astma, että pystyin tuskin nauramaan ilman yskimistä). Olen kuitenkin käyttänyt kaiken tahdonvoimani, jotta olen oppinut pitämään liikunnasta," Goulding kirjoittaa. 

Goulding myöntää, että aina motivaation ylläpitäminen ei ole helppoa, mutta siitä huolimatta hän suosittelee jonkinlaista liikuntaa kaikille, etenkin heille, joilla on jonkinlaisia mielenterveysongelmia. 

"Motivaation ylläpitäminen voi olla haastavaa, etenkin nyt. Siitä huolimatta suosittelen liikuntaa, edes kevyttä kävelyä, kaikille, joilla on mielenterveysongelmia. Ps. tänään en treenannut, koska en halunnut. Voi olla, että en treenaa huomennakaan. Rakastan kaikkia teitä vahvoja naisia ja heitä, jotka ovat aloittamassa. Minä olen kanssanne."

Julkaisun sekä kaikki sen keräämät kommentit pääset lukemaan alta. 

Aiemmin tänä vuonna Goulding kertoi, että hän on kärsinyt kuntoilu-riippuvuudesta. Hän kertoo, että urheilu ja liikunta koukutti hänet niin pahasti, että se vei lopulta kaiken vapaa-ajan ja tuli prioriteetiksi jopa musiikin tekemisen edelle.

- En koe olevani helposti addiktoituva ihminen, mutta jossain vaiheessa minulla oli kuntoilu-riippuvuus, eikä se ollut mukavaa. Minusta tuntui siltä, että oli pakko mennä kuntosalille joka ikinen päivä, Goulding kommentoi.

Jutun aiheesta pääset lukemaan täältä.

Lue myös: Ellie Goulding asuu erillään aviomiehestään: "Rakastan häntä, mutta rakastan myös itseäni"

Lue myös: Ellie Goulding antoi sairaanhoitajalle unohtumattoman häälahjan: 'Taianomainen kokemus!'

Kilpailut

Uusimmat