Kuva: YouTube / Netflix

Netflixin suositun fantasiasarjan toista tuotantokautta kuvataan - päätähti jakoi kuvan kulisseista

23.08.2020 17:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

The Witcher oli yksi viime vuoden katsotuimmista sarjoista.

The Witcher -fantasiasarja nousi Netflix-palvelussa yhdeksi viime vuoden katsotuimmaksi sarjaksi, vaikka se julkaistiin vasta joulukuun lopulla.

Nyt sarjan päätähti Henry Cavill, 37, päivittää kuulumisiaan Instagramissa. Koronaviruspandemia löi sarjan toisen tuotantokauden kuvaukset hetkeksi jäihin, mutta nyt ne ovat jälleen jatkuneet.

Julkaisussa Noituri Geraltia esittävä Cavill istuu maskeerauksessa ja kertoo, että henkilökunann turvallisuudesta pidetään huolta.

"Niille, jotka saattavat olla huolissaan, niin minulla on uutisia: Kaikki meistä on koronatestattu ja suojattu. Meidät testataan jopa kahdesti viikossa täälllä Kaer Morhenissa", Cavill kirjoittaa.

Fanit eivät selvästi malta odottaa sarjan jatkumista:

"Olkaa nopeita kuvauksissa"

"Nopeasti uutta katsottavaa kiitos. Paras sarja koskaan!"

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

The Witcher perustuu puolalaisen Andrzej Sapkowskin kirjoittamaan fantasiakirjasarjaan, jonka pohjalta on luotu myös menestynyt The Witcher -videopelisarja.

Sarja kertoo noiturista nimeltään Geralt, joka on mutatoitunut hirviönmetsästäjä. Geraltilla on yliluonnollisia kykyjä ja hän yrittää löytää paikkansa maailmassa, jossa hirviöt piinaavat ihmiskuntaa ja ihmiset saattavat olla jopa petoja pahempia.

Lue myös: The Witcher saa mielenkiintoisen spin-off-sarjan - tuotanto aloitettu

Kilpailut

Uusimmat