Kuva: AOP

Sofia Vergaran kohtelu Ellen DeGeneresin haastatteluissa tyrmistytti - nyt näyttelijä kommentoi

24.08.2020 13:15 - Iiro Myllymäki

Kohujen keskellä rypevä Ellen DeGeneres on useampaan otteeseen tehnyt pilaa Sofia Vergaran aksentin kustannuksella.

Talk show -juontaja Ellen DeGeneres, 62, on ollut viime aikoina kohujen keskellä, sillä hänen luotsaamansa ohjelman kulisseista on kantautunut huolestuttavia paljastuksia. Monet entiset työntekijät ovat kertoneet ohjelman epäasiallisesta työilmapiiristä ja kulisseissa rehottavista rasismista ja seksuaalisesta häirinnästä. Syytökset eivät ole kohdistuneet suoraan Ellen DeGeneresiin, mutta sosiaalisessa mediassa on kaivettu esiin ohjelmasta pätkiä, joissa DeGeneresin käytöksen on nähty olevan epäasiallista.

Monet ovat ihmetelleet esimerkiksi sitä, miten Ellen DeGeneres on kohdellut Moderni perhe -tähteä Sofia Vergaraa, 48, ohjelmassa. DeGeneres on useammassa haastattelussa pilaillut kolumbialaisnäyttelijän englannin aksentin kustannuksella.

- Olet ollut Modernissa perheessä mukana kymmenen vuotta. Miten aksenttisi on voinut mennä vain huonommaksi? DeGeneres kysyi yhdessä haastattelussaan.

Jos upotus ei näy, klikkaa tästä.

Nyt Sofia Vergara on ottanut kantaa DeGeneresille kohdistettuihin syytöksiin. Hän vakuuttaa, että kyse on ollut vain harmittomasta vitsailusta.

”Kaksi koomikkoa pitää hauskaa viihdyttääkseen muita. En koskaan ollut uhri, vaan aina mukana vitsissä”, Vergara kirjoittaa Twitterissä.

Naisen twiitin voit katsoa alta tai tästä linkistä.

Lue myös: Seksuaalista häirintää ja rasismia - Ellen DeGeneres Show'n kohu johti kolmen tuottajan potkuihin

Lue myös: Sofia Vergaran ysärityyli on muotitietoisen valinta myös vuonna 2020 - mekko, jonka puet arkeen ja juhlaan

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat