Vain Elämää -ohjelmaa tähdittävä Vesku Jokinen: "Biisit saattoivat muuttua aika paljonkin"

13.09.2020 19:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Klamydialta peruuntui noin 50 keikkaa koronan takia.

Tämän syksyn Vain Elämää -kaudella tullaan näkemään Ressu Redford, Reino Nordin, Herra Ylppö, Mariska, Vesku Jokinen, Arja Koriseva, Jannika B ja Stig.

Klamydian laulaja Vesku Jokinen, 50, kertoo Voice.fi:n haastattelussa, että lähti ohjelmaan mukaan mielenkiinnolla.

- Minua on siihen jo vuosia pyydetty ja monet kollegat ovat hehkuttaneet ohjelmaa. Nyt kun näin, millainen kattaus tuossa on, niin ajattelin, että nyt on sellainen sekametelisoppa, jonne yksi punkkarikin sopii mukaan.

Jokinen sanoo haastattelussa myös, että Apulanta-keulakuva Toni Wirtanen oli lopulta se henkilö, joka oli puhunut Jokisen ympäri.

"Kamerat eivät seuranneet vessaan"

Kuvauspäivät olivat Jokisen mukaan hyvin pitkiä.

- Kun kuulin ja näin kuvausaikataulut, niin tajusin, että nyt on kova haaste edessä. Kuvaukset jatkuivat aamusta yöhön ja kamerat seurasivat koko ajan. Ei tosin sentään vessaan, Jokinen nauraa ja jatkaa:

- Olihan se aika rankkaakin, kun ne linssit olivat koko ajan seurana. Pakko kuitenkin kehua henkilökuntaa, joka teki kaikesta mahdollisimman pehmeää ja helppoa. Vaikka kuvaukset olivat raskaat, niin viihdyin siellä erinomaisesti.

Jokisen yhtye Klamydia on mukana suoratoistopalveluissa julkaistavilla Vain Elämää -kappaleilla. Laulaja kertoi varsinkin nauttineen siitä, että sai tehdä "asenteella" versioita muiden artistien tuotannosta.

- Nyt se on tehty ja koettu. Sanoisin, että kyseessä oli mahtava kokemus enkä päivääkään vaihtaisi pois. Mageinta oli tietenkin nähdä muiden muusikoiden reaktiot, kun runnoin heidän kappaleitaan melkoisella asenteella. Voin paljastaa, että biisit muokkautuivat välillä aika paljonkin ja sama kävi omallekin tuotannolle. Musiikillisesti siis aivan uskomaton kokemus, Jokinen ylistää ja jatkaa kertomalla, kuinka korona-aika on vaikuttanut Klamydian toimintaan.

- Onhan se v*tuttanut, kun on lähes 50 keikkaa palanut. Ollaan kuitenkin sävelletty uutta kamaa ja teimme Klamydialla nuo Vain Elämää -biisit. Ohjelmassa tietenkin soittaa Vain Elämää -orkesteri, mutta esimerkiksi suoratoistoihin tulee sitten Klamydian versiot. Pakko vielä kehua Leri Leskistä ja muuta poppoota, jotka ottivat hyvin Klamydia-asenteen mukaan soittoon. 

Vain Elämää -ohjelman jaksojen päivämäärät voit katsoa täältä.

Lue myös: Vain elämää -sarjassa nähtävä Vesku Jokinen IS:lle: "Jos joku ei tykkää, niin aivan s*atanan sama"

Lue myös: Vain Elämää -ohjelmaan osallistuva Vesku Jokinen: "Toni Wirtanen puhui raakasti ympäri"

Lue myös: Vain Elämää -artistien päivät julki - Ressu Redfordin jakso nähdään ensimmäisenä!

Kilpailut

Uusimmat