Kuva: Senja Rapila

Saara Aalto hämmentyi siitä, millä sanalla tuli kutsuneeksi Meri-vaimoaan: "Miten tämä tapahtui?"

14.09.2020 11:45 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Saara Aalto puhui tuntemattomalle ihmiselle vaimostaan ystävänä ja ihmettelee nyt, miten näin pääsi käymään.

Laulajatähti Saara Aalto, 33, on kertonut Instagramissa, millaiseen tilanteeseen hän päätyi viime viikolla mennessään katsomaan teatteriesitystä Helsingissä. Nainen kertoo menneensä teatteriin yhdessä puolisonsa Meri Aallon kanssa ja menneensä asioimaan lipputiskille samalla, kun Meri parkkeerasi heidän autoaan.

Saara Aalto kysyi teatteriin saapuessaan lipuistaan, ja naiselle kerrottiin, että hän voi mennä saliin valitsemaan paikkansa. Laulaja hämmentyi siitä, miten päätyi vastaamaan tähän. Hän sanoi odottavansa vielä ystäväänsä saapuvaksi ennen kuin voi mennä saliin.

”Ystävä? Meri on vaimoni, mutta minun oli vaikea sanoa sitä tuntemattomalle. Vaikka kyseessä oli HLBTQ+-teemainen näytös ja ympärilläni oli pääasiassa ihmisiä HLBTQ+-yhteisöstä ja vaikka puhun julkisuudessa parisuhteestamme jatkuvasti. Sitä paitsi tämä henkilökunnan jäsen luultavasti tiesi, kuka olen ja että olen lesbonainen. Miten tämä tapahtui minulle?” Saara Aalto kirjoittaa.

Nainen arvelee, että alitajuisesti hän edelleen jännittää vaimostaan puhumista tuntemattomille, ja että hänen sisällään on syvälle juurtunut pelko siitä, että vaimosta kertominen aiheuttaisi negatiivisen tai hämmentyneen reaktion.

”Nolostuin ja hämmennyin siitä, että näin tapahtui minulle. Ja jos tämä tapahtui minulle, kuvitelkaa, millaisia tällaiset tilanteet ovat ihmisille, jotka eivät ole tottuneita puhumaan suhteestaan samaa sukupuolta olevan kanssa muille ihmisille. Rakastetun, vaimon tai aviomiehen kutsuminen ystäväksi on vain typerää. Ikään kuin suhteessa olisi jotain hävettävää etkä voisi olla täysin oma itsesi. Rakkauden ja oman itsensä piilottelu on kamalaa”, Saara Aalto kirjoittaa.

Voit lukea naisen koko päivityksen alta tai tästä linkistä.

Lue myös: Saara Aalto pohti, kehtaako pyytää brittitähteä mukaan kappaleeseensa - vastaus kuitenkin yllätti

Lue myös: Saara Aaltoa luultiin brittien Masked Singerin hahmoksi - laulajan vanhempien kommentti hämmensi

Suosittelemme

Uusimmat