Kuva: AOP

Bradley Cooper täräyttää suorat sanat palkintogaaloista - ei ole koskaan voittanut Oscaria

16.09.2020 15:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Bradle Cooperin mielestä Hollywoodin palkintogaalat ovat merkityksettömiä.

Hollywood-tähti Bradley Cooper, 45, on kunnostautunut paitsi näyttelijänä, myös ohjaajana, mutta häntä ei ole kuitenkaan koskaan palkittu himoitulla Oscar-pystillä. Nyt Cooper on sanonut suorat sanat koko elokuva-alan palkitsemiskäytännöistä Interview Magazine -lehden haastattelussa.

Haastattelun on tehnyt Cooperin ohjaamassa ja tähdittämässä A Star Is Born -elokuvassa nähty Anthony Ramos. Ramos esittää Cooperille väitteen siitä, että näyttelijöiden esiin nostaminen palkintogaaloissa vie valitettavan paljon huomiota pois koko suuresta tiimistä, joka elokuvia tekee. Bradley Cooper myötäilee tätä väitettä.

- Loppujen lopuksi se on hienoa, koska se laittaa kohtaamaan oman egonsa, turhamaisuutensa ja epävarmuutensa. Se on hyvin kiinnostavaa ja täysin merkityksetöntä, Cooper sanoo.

Bradley Cooper on ollut kahdeksan kertaa Oscar-ehdokkaana. Hänen ohjausdebyyttinsä, vuoden 2018 hittielokuva A Star Is Born sai kaikkinensa niin ikään kahdeksan ehdokkuutta, joista se voitti vain yhden. Cooper ei itse ollut kyseisessä kategoriassa palkittujen joukossa, sillä palkinto tuli parhaasta alkuperäiskappaleesta Shallow, jonka tekijöiden joukossa Cooper ei ollut.

Lue myös: Tässäkö Hollywoodin seuraava tähtipari? Jennifer Garner läheisissä tunnelmissa Bradley Cooperin kanssa

Lue myös: Lady Gaga kommentoi Bradley Cooper -huhuja: "Taisimme tehdä hyvää työtä"

Lähteet: Independent, The Hollywood Reporter

Uusimmat