Kuva: AOP

Kris Jenneriä syytetään seksuaalisesta häirinnästä - kiistää kaiken

01.10.2020 10:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Entinen turvamies väittää muun muassa, että Kris Jenner olisi kosketellut häntä epäasiallisesti.

Kris Jenneriä, 64, kohtaan on kohdistettu syytöksiä seksuaalisesta häirinnästä. TMZ kertoo, että Kardashian-Jenner-klaanin matriarkan entinen turvamies Marc McWilliams syyttää naista ”ei-toivotuista seksuaalisista lähestymisistä ja muusta häiritsevästä käytöksestä”. Mies muun muassa väittää, että Jenner antoi hänelle hierontoja ilman miehen suostumusta ja paljasti eri kehonosiaan hänelle. Lisäksi hän sanoo Jennerin kohdistaneen hänelle rasistisia, seksistisiä, homofobisia ja muutenkin syrjiviä kommentteja.

Marc McWilliams kertoo, että hänet palkattiin Kris Jennerin ja tämän perheen turvamieheksi vuonna 2017. Kris Jenner on nyt kiistänyt syyllistyneensä toimintaan, josta McWilliams häntä syyttää. Miehen oikeuskanteessa on mainittu myös Jennerin tytär Kourtney Kardashian, 41, mutta Kris Jennerin ja Kourtney Kardashianin juristin Martin Singerin mukaan naista ei syytetä vastaavanlaisesta häiritsevästä käytöksestä turvamiestä kohtaan. Singer kertoo TMZ:lle, että turvamies ei työskennellyt Jennerin kodin sisällä eikä Jenner juuri ollut tekemisissä kyseisen turvamiehen kanssa.

Kris Jenner on nähty Keeping Up with the Kardashians -tosi-tv-sarjassa yhdessä tyttäriensä kanssa. (kuva: AOP)

Singerin mukaan turvamies sai kenkää, kun tämän oli nähty useaan otteeseen nukkuvan autossaan työaikana.

- Turvamies ei esittänyt mitään valituksia työnantajastaan ennen kuin keksi nämä järjettömät väitteet, Singer sanoo.

Juristi Martin Singer sanoo TMZ:lle, että Kourtney Kardashiania syytetään kanteessa ”kostotoimista” ex-turvamiestä kohtaan. Myös Kardashian kiistää syyllistyneensä väitettyyn toimintaan.

Lue myös: Kris Jenner patentoi kuuluisan lausahduksensa - mutta miksi?

Lue myös: Kris Jenner jakoi vuosien takaisen kuvan tyttäristään isoäidin kanssa: Faneilta yllättävä havainto

Lähteet: TMZ, Metro

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat