Kuva: Lauri Kujanpää

Herra Ylpön ihoa koristaa lastensa piirtämät tatuoinnit - "Ihmettelen, että missään ei lue Frozen"

03.10.2020 21:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Ylppö koki vaikean eron, josta syntyi myös albumi.

Laulaja-lauluntekijä Herra Ylppö on tunnettu muun muassa Herra Ylppö & Ex-, Herra Ylppö & Ihmiset-, sekä Maj Karma -yhtyeistä.

Ylppö kertoo SuomiRockin Artistitunti -ohjelman haastattelussa, että muistaa hyvin ajat, kun Maj Karman Ukkonen-albumi nosti yhtyeen huimaan suosioon.

- Kun levy julkaistiin, niin siinä tosiaan kävi niin, että sitä jengiä tuli keikoille aika paljon enemmän kuin ennen. Yhtäkkiä keikkapaikat olivat loppuunmyytyjä.

- Muistan, kun soitimme Ruisrockin telttalavalla. En mennyt ennen keikkaa katsomaan, kuinka paljon siellä on jengiä ja kun alku-intro käynnistyi, niin huomasin, että sitä jengiä oli koko jättimäinen teltta täynnä ja sen ulkopuolellakin. Se oli kuin isku vasten kasvoja: "Mitä he*vettiä nyt tapahtuu?"

Herra Ylppö & Ex -yhtye. (kuva: Aki-Pekka Sinikoski)

Ylppö teki uuden yhtyeensä tiimoilta levyn, jossa käy läpi vaikeaa eroaan. Suhteen aikana muusikolle siunaantui myös kaksi lasta, jotka ovat koristelleet isänsä ihoa.

- Lapset ovat itse piirtäneet nämä tatuoinnit käteeni ja sitten olen mennyt tatuointiliikkeeseen viimeistelemään lopputuloksen. Lapset ovat minulle elämäni tärkein asia ja tällaisia tatuointeja kantaa mielellään loppuelämän.

- Nämä tatuoinnit ovat hyvin primitiivisiä, ja nyt kun lapset ovat koulussa, niin he osaisivat varmasti piirtää paljon paremmin. Mutta idea on se, että kun he piirtävät jotain ihooni, niin sen myös tatuoin. Ihmettelen suuresti sitä, että ihossani ei lue Frozen! Ylppö nauraa viitaten suosittuun Disney-animaatioon.

Kuuntele Ylpön haastattelua ensi viikolla Radio Suomirock -kanavalta. Koko haastattelu ilmestyy myöhemmin myös Podplay-palveluun.

Voice.fi ja Radio SuomiRock ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Herra Ylppö jakoi videoita Vain Elämää -ohjelman kulissien takaa - "Mielenkiintoinen haaste"

Lue myös: Vaimo jätti Herra Ylpön tämän syntymäpäivänä, ero johti suljetulle osastolle: 'Menetin järkeni'

Lue myös: Jouni Hynynen muisteli vuosien takaisen bileillan seurauksia: Krapula vei Herra Ylpön maistraattiin

Kilpailut

Uusimmat