Kuva: AOP

Sara Sieppi puhui nettikiusaamisesta avoimesti Possessa: ”Ei sitä pääse karkuun minnekään”

10.10.2020 08:15 - Henna Koste

Sosiaalinen media on Sara Siepin työpaikka. Sen karut puolte ovat tulleet tutuiksi Siepille.

Entinen Miss Suomi, somevaikuttaja ja yrittäjä Sara Sieppi, 29, julkaisi hiljattain tärkeän kannanoton nettikiusaamiseen liittyen Instagramissa. Sieppi jakoi kuvaparin, jonka toisessa otoksessa hän itkee. Hän halusi muistuttaa, että somekuvien takana on oikea ihminen.

Sieppi vieraili Posse-ohjelmassa Veronica Verhon ja HP Parviaisen haastattelussa. Sieppi toteaa, että sai julkaisullaan aikaan toivomaansa keskustelua.

- Tällä viikolla vietettiin tällaista nettikiusaamisen vastaista päivää. Halusin jakaa oman tarinani ja kerroin aika rehellisesti, että olen ollut syvissä vesissä ja kerroin, että edelleen joutuu kamppailemaan kaikkien kommenttien kanssa, Sieppi huomauttaa.

Hän kertoo, ettei lapsena ollut kiusattu – ehkäpä juuri siksi, että sosiaalista mediaa ei ollut vielä olemassa. Parviainen kuvailee, että lapsena kiusaamista saattoi päästä turvaan kotiin, mutta nyt turvasatamaa ei ole samalla tavalla.

- Siitä on vaikea puhua. Ei sitä pääse karkuun mitenkään. Olen sillä puhelimella niin paljon ja kaikki tulee siihen mun puhelimeen. Niitä pitää sisällään, mutta jossain kohtaa se purkautuu, eikä pysty pitämään vain sisällään, Sieppi kommentoi ja viittaa julkaisemaansa tuoreeseen kuvaan.

Katso Siepin haastattelu alta.

Lue myös: Esko Eerikäinen sai koskettavan viestin - onnistui auttamaan koulukiusattua poikaa

Kilpailut

Uusimmat