Kuva: AOP

Cardi B palasi yhteen ex-miehensä kanssa - eroilmoituksesta 27 päivää

16.10.2020 18:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Pariskunnalla on 2-vuotias Kulture-tytär.

Uutisoimme muutama päivä sitten Cardi B:n 28-vuotiasjuhlien jälkeisestä "mokasta", jonka hän teki sosiaalisessa mediassa. Hän nimittäin julkaisi vahingossa alastonkuvansa Instagramissa. 

Vaikka kuva lähtikin kiertämään sosiaalisessa mediassa, ei se ollut ainoa asia, joka illasta on puhuttanut. Juhlissa Cardi nähtiin nimittäin erittäin läheisissä tunnelmissa entisen miehensä Offsetin kanssa, jonka kanssa hän laittoi avioeron vireille 27 päivää sitten. Myös miehen lahja on hämmentänyt monia. Hän nimittäin antoi Cardille Rolls Roycen, jossa oli myös lähes 7000 euron lastenistuin heidän tytärtään varten. 

Tapaus käynnistikin spekulaatiot siitä, että pari on palannut yhteen. Ja nyt Cardi on sen myös vahvistanut. Hän kertoo, että paluu oli suhteellisen helppoa, sillä hän ei vain voinut olla ajattelematta Offsetia.

- Aloin kaivata häntä. On todella vaikeaa, jos ei voi puhua parhaan ystävänsä kanssa. Myös seksittömyys on vaikeaa, hän on todennut. 

Vielä syyskuussa Cardi oli vakaasti sitä mieltä, että jotain on peruuttamattomasti hajonnut pariskunnan välillä, eikä sitä voi korjata. 

Lue myös: Cardi B epäilee Donald Trumpin huijaavan koronatartunnasta: "Hänen oli tehtävä jotain"

Lue myös: Cardi B:n lennokas synttärikuva sai aikaan raivon - "Joko pandemia loppui?"

Lähde: Unilad

Kilpailut

Uusimmat