Kuva: AOP

Jatkuva arvostelu suututti Cardi B:n - sanoi suorat sanat ja poisti sitten Twitter-tilinsä

19.10.2020 23:15 - Senja Rapila

28-vuotias räppäri on palannut jo kaksi kertaa yhteen lapsensa isän, Offsetin, kanssa.

Aiemmin tässä kuussa syntymäpäiviään viettänyt Cardi B, 28, nähtiin läheisissä tunnelmissa entisen miehensä Offsetin kanssa, jonka kanssa hän laittoi avioeron vireille vasta 27 päivää sitten. Fanit olivat varmoja siitä, että pari on palannut yhteen alle kuukauden eron jälkeen ja Cardi myönsi pian suhteen.

Parin yhteenpaluu herätti monenlaisia tunteita sosiaalisessa mediassa. Monet arvostelivat rajusti Cardin päätöstä. Kohu johti siihen, että räppäri poisti Twitter-tilinsä. Ennen tilin poistamistä hän kertoi ajatuksiaan omalla Instagram-tilillään.

- 15-vuotiaat kertovat minulle, kuinka minun pitäisi elää elämääni, ihan kuin olisin joku Ariana Grande tai jotain. Ihan kuin olisin tullut jostain Disney-elokuvasta, Cardi B kuittaa.

- Olen niin väsynyt siihen, että ihmisten mielestä minun pitäisi jatkuvasti selitellä itseäni ja tekojani. En antanut avioeroani julkiseen tietoon, joku oikeusvirkailija teki sen.

Cardi B ehti olla naimisissa vain hieman yli vuoden räppäri Offsetin kanssa ennen kuin joulukuussa 2018 Cardi B ilmoitti, että hänen ja miehensä suhde on tullut päätökseen. Nainen ei avannut enempää eronsa syitä, mutta monet fanit ovat varmoja, että kyseessä olisi olleet pettämishuhut, jotka leijuivat miehen ympärillä. Myöhemmin tammikuussa 2019 kaksikko palasi yhteen, mutta erosi tänä vuonna uudelleen.

Lue myös: Playboy-lehti auttoi Cardi B:tä syntymäpäiväjuhlissa - villi video hurmasi miljoonat fanit

Lue myös: Cardi B julkaisi vahingossa alastonkuvan somessa - katumuksen kuulee julkaistussa ääniviestissä

Lue myös: Cardi B:n lennokas synttärikuva sai aikaan raivon - "Joko pandemia loppui?"

Lähde: E! Online

Kilpailut

Uusimmat