Kuva: AOP

Emily in Paris -sarjan kliseet ärsyttivät monia - nyt sarjan ranskalaistähti kertoo mikä on totta

27.10.2020 09:15 - Reija Saarinen

Lucas Bravo nähdään sarjassa kokkina.

Emily in Paris -sarja on ollut monenlaisen keskustelun kohteena julkaisunsa jälkeen. Pariisiin sijoittuvasta sarjasta tuli välittömästi suuri hitti, mutta se sai osakseen myös paljon arvosteua. Yksi monia ärsyttävä pointti oli se, että sarjan koettiin olevan täynnä erilaisia kliseitä Ranskasta ja ranskalaisista.

"Sarja antaa kaupungin asukkaista snobin kuvan ja väittää, että ranskalaiset sytyttävät savukkeen välittömästi kuntosalilta poistuessaan", kirjoitti muun muassa Madmoizelle-lehti arvostelussaan. 

Vaikka ärtymystä onkin ilmassa, eivät asiat ilmeisesti ole täysin tuulesta temmattuja. Sarjassa Gabriel-nimistä kokkia näyttelevä Lucas Bravo, 32, kertoi nimittäin tuoreessa haastattelussa, että yksi kliseistä on niin totta kuin vain olla voi.

- Ymmärrän hyvin kaiken sen kritiikin, jota sarja on saanut. Olen ranskalainen. Tiedän todellakin mitä he tuntevat ja miksi he tuntevat niin, hän kertoo.

Bravon mukaan monet sarjassa esitetyistä kliseistä tuntuvat kuitenkin hyvin tarkoilta ja viihdyttäviltä. 

- Minulle suurin, ja todellisin klisee on tupakointi heti kuntosalilta lähdön jälkeen. Se on niin totta, hän myöntää People-lehden haastattelussa naurahtaen.

- Liikunnallisen ponnistelun jälkeen keuhkot ovat täysin valmiit vastaanottamaan nikotiinia, joten silloin poltetaan. Se on todella, todella ranskalaista toimintaa. Olen todella yllättynyt siitä, että sarjan luoja Darren Star otti sen mukaan sarjaa. Minusta se on hauskaa. 

Sarjan trailerin pääset katsomaan alta. 

Lue myös: Emily in Paris -sarjan kokki hurmasi katsojat - katso miltä mies näytti ennen

Lue myös: Netflixin suosikkisarja suututti ranskalaiset - asiat, joista Emily in Paris -sarjaa kritisoidaan

Lue myös: Uusi Netflix-sarja onnistui suututtamaan pizzerian perin pohjin - pilkka koettiin "sydämettömäksi"

Lähde: People

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat