Kuva: AOP

Britney Spears käyttää kymmeniä tuhansia yksityiskokkiin - myös isälle huima summa joka kuukausi

28.10.2020 21:15 - Lauri Kujanpää

Britney Spearsin isä Jamie Spears toimii tähden holhoojana.

Uutisoimme elokuun lopulla, että kalifornialaisoikeus päätti pitää Britney Spearsin, 38, isän Jamie Spearsin laulajatähden holhoojana. Britney Spears haki edunvalvonnan siirtämistä pysyvästi, mutta oikeus päätti olla muuttamatta vuonna 2007 tehtyä järjestelyä.

Nyt The Blast -sivusto uutisoi, että oikeusdokumenteista on selvinnyt muun muassa asioita, joihin Spears on käyttänyt isän mukaan liikaa rahaa.

Yksi niistä on ollut henkilökohtainen kokki, joka on maksanut keskimäärin Spearsille noin 500 dollaria, eli noin 420 euroa, päivässä, ja vuodessa noin 100 000 dollaria, eli noin 85 000 euroa. Kokki työskenteli lähinnä arkipäivisin, mutta hänet palkattiin töihin myös vapaapäivinä, jolloin kulut olivat vielä isommat.

Toinen suuri kuluerä on myös Spearsin Louisianan asunnon puutarha, jonka pelkkä ylläpito maksaa kuukaudessa noin 1300 euroa.

Spearsin fanit ovat vaatineet edunvalvonnan purkamista kampanjoimalla. Sosiaalisessa mediassa on syntynyt #FreeBritney-liike, joka syyttää Jamie Spearsia tyttärensä taloudellisesta hyväksikäytöstä.

Spears maksaa isälleen The Blastin mukaan noin 23 000 euroa kuukaudessa.

Lue myös: Britney Spearsin tatuointi herätti hämmentyneitä kysymyksiä: "Oletko liittynyt kulttiin?"

Lue myös: Yksi kommentti säikäytti Britney Spears -fanit - "En voi uskoa tätä, auttakaa häntä!"

Lue myös: Oikeus päätti, että Britney Spearsin isä jatkaa tähden edunvalvojana - fanit raivoissaan

Lähde: The Blast

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat