Kuva: AOP

Oikeus päätti, että Britney Spearsin isä jatkaa tähden edunvalvojana - fanit raivoissaan

20.08.2020 09:45 - Roy Kokkonen

Oikeus päätti, että Britney Spearsin isä Jamie Spears jatkaa tähden edunvalvojana. Fanit kerääntyivät mielenosoitukseen oikeustalon eteen.

Kalifornialaisoikeus päätti pitää Britney Spearsin, 32, isän Jamie Spearsin hänen holhoojanaan. Britney Spears haki edunvalvonnan siirtämistä pysyvästi, mutta oikeus päätti olla muuttamatta vuonna 2007 tehtyä järjestelyä.

Jamies Spears on toiminut Britneyn edunvalvojana vuodesta 2007 asti, kun hän sai julkisen hermoromahduksen. Siitä lähtien Jamie-isä on vastannut hänen raha- ja työasioistaan.

Daily Mailin mukaan Jamie luovutti edunvalvontavastuun väliaikaisesti Britneyn managerille Jodi Montgomerylle viime vuonna terveysongelmiensa vuoksi. Montgomery vastasi jo aiemmin Spearsin terveysasioista.

Britney vaati, että hänen edunvalvontansa siirretään pysyvästi Montgomerylle. TMZ:n lähteiden mukaan oikeus torppasi vaatimuksen, sillä hän ei toimittanut tarvittavia asiakirjoja käsittelyyn. 

Julkisuuteen vuotaneen oikeusasiakirjan mukaan Jamie Spears jatkaa tähden edunvalvojana ainakin helmikuuhun 2021 asti.

Kovaääniset mielenosoittajat vaativat tähden "vapauttamista"

Spearsin fanit ovat vaatineet edunvalvonnan purkamista kampanjoimalla. Sosiaalisessa mediassa on syntynyt #FreeBritney-liike, joka syyttää Jamie Spearsia tyttärensä taloudellisesta hyväksikäytöstä.

Oikeustalon ulkopuolelle oli kerääntynyt Spearsin faneja osoittamaan mieltä hänen puolestaan. Paikalla oli noin 100 äänekästä mielenosoittajaa. Yksi heistä oli Jason Alexander, 39, joka oli naimisissa Spearsin kanssa vuonna 2004. Avioliitto nousi otsikoihin, sillä liitto kesti vain 55 tuntia.

Britney Spearsin ex-mies Jason Alexander otti mielenosoituksessa paitansa pois siksi aikaa, kun hänelle kiinnitettiin mikrofonia. (kuva: AOP)

Spearsin käytös sosiaalisessa mediassa on herättänyt suurta huolta hänen faneissaan. Monet uskovat, että hän ei hallinnoi itse omiaan sosiaalisen median tilejään. Heinäkuussa hän julkaisi "meikittömiä" kuvia, jotka saivat hänen seuraajansa epäilemään jopa salaliittoa.

Lue myös: Britney Spears joogasi rannalla ja sai seuraajat hämmentymään: "Tulee ihan muut puuhat mieleen"

Lue myös: Britney Spears julkaisi bikinikuvan, tatuoi koko kehonsa hennalla: "Vaadin huomiota"

Lue myös: Britney Spears julkaisi "meikittömiä" kuvia - Demi Lovato ihastelee, fanit epäilevät salaliittoa

Lähteet: Daily Mail, TMZ

Päivitetty: 20.08.2020 10:40 Otsikkoa muutettu. 

Kilpailut

Uusimmat