Kuva: AOP

Brad Pitt erosi tyttöystävästään Nicolesta - parin kuukauden romanssista uusia tietoja

29.10.2020 09:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Brad Pittin ja 27-vuotiaan Nicole Poturalskin suhde on ohi.

Brad Pitt, 56, on eronnut tyttöystävästään Nicole Poturalskista, 27. Asia on vahvistettu muun muassa E! News -julkaisulle. Tietojen mukaan parin romanssi on loppunut yli kahden kuukauden tapailun jälkeen muutama viikko sitten. E! Newsille kerrotaan, että parin suhde ei missään kohtaa ollut vakava.

Pittin ja saksalaismallin romanssista huhuttiin ensimmäistä kertaa elokuun lopussa, kun kaksikko bongattiin Ranskasta yhdessä. Kaksikko vietti yhdessä aikaa Pittin ja ex-vaimo Angelina Jolien yhdessä omistamalla viinitilalla, missä Pitt ja Jolie myös juhlivat häitään vuonna 2014.

Brad Pittin ja Nicole Poturalskin suhteen tilaa kummasteltiin, kun mediassa levisi tieto, että Poturalski onkin naimisissa 68-vuotiaan ravintolayrittäjän Roland Maryn kanssa. Tuolloin sisäpiirilähde määritteli, että avioliitto on avoin.

Pitt ja Poturalski eivät missään vaiheessa julkisesti puhuneet suhteesta. Nicole Poturalskin sosiaalisen median tileiltä on esimerkiksi ollut turha etsiä mainintoja Pittistä. Brad Pittillä puolestaan ei ole julkisia sosiaalisen median tilejä.

Lue myös: Jennifer Aniston kutsui Brad Pittia seksikkääksi ja sai hänet hymyilemään - videosta viraalihitti

Lue myös: Fanin mielestä Brad Pittin tyttöystävä vihaa Angelina Jolieta - malli vastasi jämäkästi takaisin

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat