Kuva: All Over Press

Phil Collins ei pessyt hampaitaan eikä käynyt suihkussa vuoteen, syyttää ex-vaimo

10.11.2020 17:45 - Roy Kokkonen

Phil Collinsin ex-vaimo Orianne Bates väittää, että laulaja ei huolehtinut hygieniastaan. Collins kiistää väitteet jyrkästi.

Phil Collinsin, 69, ja hänen ex-vaimonsa Orianne Batesin (os. Cevey) myrskyisästä erosta ei ole draamaa ja äkillisiä käänteitä puuttunut. Kaikki alkoio, kun Bates jätti miehensä tekstiviestillä ja kertoi avioituneensa uuden miehensä Thomas Batesin kanssa.

Kolmiodraama sai shokkikäänteen, kun Bates linnottautui Collinsin taloon aseistettujen vartijoiden kanssa.

Tapahtumien taustalla on riita rahasta. Bates vaatii korvauksia erosta oikeusteitse. Collins puolestaan syyttää Batesia talonsa valtaamisesta.

Kaksikko pääsi jo osittaiseen sopuun talokiistassa. Collins ilmoitti myyvänsä talon mahdollisimman pian ja Bates kertoi muuttavansa pois talosta tammikuun puolivälissä.

Riita ei kuitenkaan ole vielä ohi.

People-lehti sai maanantaina haltuunsa oikeusasiakirjoja, joissa Bates vaatii puolta Floridassa sijaitsevasta kartanosta itselleen. Samalla hän esitti kovia syytöksiä Collinsin käytöksestä ja henkilökohtaisesta hygieniasta.

Ex-vaimon mukaan Collins lopetti suihkussa käymisen ja hampaidensa harjaamisen lähes vuoden ajaksi. Syytösten mukaan laulaja jäi koukkuun mielialalääkkeisiin ja hänen käytöksensä muuttui henkisesti ja suullisesti loukkaavaksi.

Collinsin asianajajat ovat kiistäneet syytökset.

Lue myös: Phil Collinsin kotiin linnoittautunut ex-vaimo aikoo poistua talosta vasta ensi vuonna

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat