Kuva: AOP

Michael B. Jordan on maailman seksikkäin mies: "Tähän kerhoon on hyvä kuulua"

18.11.2020 10:45 - Roy Kokkonen / roy.kokkonen@bauermedia.fi

People-lehti on valinnut näyttelijä Michael B. Jordanin vuoden seksikkäimmäksi mieheksi. Tunnustusta on jaettu jo 35 vuoden ajan.

Näyttelijä Michael B. Jordan, 33, on valittu maailman seksikkäimmäksi mieheksi People-lehden vuotuisen perinteen mukaisesti. Lehti on jakanut tunnustusta vuosittain jo 35 vuoden ajan.  

- Tähän kerhoon on hyvä kuulua, Jordan kommentoi Peoplelle.

Viime vuoden seksikkäimmäksi valittiin laulaja John Legend, 41, ja vuoden 2018 seksikkäin oli näyttelijä Idris Elba, 48.

Jordan aloitti uransa lapsinäyttelijänä, jolloin hän esiintyi sarjassa All My Children. Ehkä parhaiten hänet tunnetaan sarjoista Langalla, Unelmien kentät ja Samaa sukua.

Sinkkuna viihtyvä näyttelijä kertoi lehdelle kuluttavansa vapaa-aikansa ajelemalla autoilla, laittamalla ruokaa ja pelaamalla videopelejä. Jordanin mukaan hänen itsevarmuutensa kumpuaa siitä, kun hän tajusi, että ei voikaan miellyttää kaikkia.

- Itseensä täytyy vain uskoa, ja tehdä siten, mikä tuntuu oikealta. Uskon, että se toimii, Jordan sanoo.

Hän on näytellyt muun muassa Liekkiä elokuvassa Fantastic Four (2015), Rocky-elokuvasarjan jatko-osissa Creed: The Legacy of Rocky (2015) ja Creed II (2018), sekä vuoden 2018 elokuvassa Black Panther.

Hänen seuraava elokuvansa tulee olemaan Tom Clancyn kirjaan perustuva Without Remorse

Lue myös: Vin Dieselin paidaton kuva sai fanit sekaisin: "Maailman seksikkäin mies!"

Lähde: People

Uusimmat