Kuva: AOP

Tänään tv-ensi-illassa: Fifty Shades -trilogian päätösosa - sai pahimmillaan arvioissa nolla tähteä

22.11.2020 07:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Fifty Shades Freed päättää eroottisromanttisen elokuvasarjan.

Fifty Shades -elokuvat perustuvat eroottiseen romaanitrilogiaan, ja tänään tv:ssä nähdään trilogian päätösosa Fifty Shades Freed. Kyseessä on Suomen tv-ensi-ilta.

Elokuvassa leffasarjan pääpariskunta Anastasia (Dakota Johnson) ja Christian (Jamie Dornan) menevät naimisiin. Avioliittoa kuitenkin varjostaa Anastasian entinen pomo, joka vainoaa pariskuntaa.

Eroottisromanttinen draamaelokuva ilmestyi vuonna 2018. Edeltäjiensä tavoin se menestyi hyvin lippuluukuilla, ja Box Office Mojo -sivuston mukaan se tuotti maailmanlaajuisesti yli 310 miljoonaa euroa. Sadomasokistiseen seksiin jälleen sukeltava elokuva sai Suomessa K16-ikärajaluokituksen.

Elokuvasarja sai paljon ryöpytystä kriitikoilta, eikä viimeinen osa ollut poikkeus. Esimerkiksi Rolling Stonen kriitikko oli niinkin jyrkkä arviossaan, että antoi elokuvalle nolla tähteä viidestä ja kutsui elokuvan katsomista "silkaksi kidutukseksi". Kritiikkien kärki osui muun muassa Jamie Dornanin näyttelijänsuoritukseen ja heikkoon juoneen. Paljon puhutut seksikohtaukset saivat puolestaan kritiikkiä pääparin kemian puutteesta.

Elokuvan trailerin voit katsoa alta.

Fifty Shades Freed
TV5
21.00

Lue myös: Carmen Electra pukeutui kokonahkaan - fanit ehdottivat roolia suosikkielokuvasta

Lue myös: Fifty Shades -komistus palasi sosiaaliseen mediaan - erikoinen kuva herättää hilpeyttä

Lähteet: Box Office Mojo, Metacritic

Kilpailut

Uusimmat