Kuva: Mikko Räsänen

Levottomat-tähdet Irina Björklund ja Mikko Nousiainen näyttelevät yhdessä 20 vuoden tauon jälkeen

20.11.2020 14:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Björklund kertoo Sadun sunnuntaivieras -ohjelmassa, että kaksikon välinen kemia löytyi nopeasti 20 vuoden tauon jälkeen.

Näyttelijä Irina Björklund, 47, tähdittää tänä syksynä ilmestynyttä Rauhantekijä-sarjaa, joka avaa poliittisia jännitteitä ja niiden syitä. 10-osainen Rauhantekijä sijoittuu Ylen mukaan kansainvälisten rauhanneuvottelujen maailmaan, asekauppaan sekä valtaapitävien moniulotteisiin suhteisiin. 

Björklund kertoo Sadun Sunnuntaivieras -ohjelmassa juontaja Satu Kotoselle, että sarjassa näytteleminen on ollut erittäin miellyttävää.

- Toistaiseksi tämä on ollut ehkä suurin kakku purtavaksi ja suurin vastuu, jonka olen koskaan saanut. Olen siitä erittäin kiitollinen, sillä joskus joutuu odottamaan pitkäänkin, että tulee kiinnostavia juttuja. Nyt tämä kolahti minulle ja toivon, että saamme tehdä enemmänkin jaksoja.

Björklundin lisäksi sarjassa näyttelee muun muassa Mikko Nousiainen, 45. Viimeksi kaksikko on tehnyt yhteistyötä noin 20 vuotta sitten, kun he tähdittivät jättimenestynyttä Levottomat-elokuvaa.

- Olihan se todella kivaa työskennellä yhdessä, sillä siitä on tosiaan se 20 vuotta, kun olemme tehneet jotain. Olemme siis tasan kaksi kertaa tehneet töitä yhdessä, toinen oli silloin ja toinen nyt, näyttelijä nauraa ja jatkaa:

- Hirveän nopeasti se meidän välinen kemia löytyi eikä tarvinnut miettiä, että mitä oikein täytyy tehdä.

Voit kuunnella koko haastattelun Podplay-palvelusta tai Iskelmän taajuuksilta sunnuntaina.

Mikko Nousiainen näyttelee myös Rauhantekijä-sarjassa. (kuva: AOP)

Voice.fi, Podplay ja Iskelmä ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Irina Björklundista kuoriutui tyrmäävä intiaanikaunotar

Lue myös: IL: Pariisissa asuva Irina Björklund: "Juuri nyt elän unelmaani" 

Kilpailut

Uusimmat