IL: Pariisissa asuva Irina Björklund: "Juuri nyt elän unelmaani"

22.02.2014 10:15 - Senni Loikala

Ranskankielisen albuminsa julkaiseva Irina Björklund on täynnä luomisen intoa. Ilta-Lehti haastatteli Suomessa piipahtanutta laulajaa.  

Näyttelijä ja laulaja Irina Björklund saa elää unelmaansa. Hän asuu perheensä, puolisonsa Peter Franzénin ja 6-vuotiaan Diago-poikansa kanssa pienessä maalaiskylässä Pariisin eteläpuolella. Sinne perhe muutti syksyllä, sillä Björklund aikoo keikkailla Ranskassa tuoreen ranskankielisen albuminsa, La vie est une fête, ansiosta. 

Björklund on onnellinen, että ranskalainen levy-yhtiö julkaisee albumin, jossa hän laulaa suomalaisten rakastamia lauluja ranskaksi.

- Ranskassa uraa luodaan askel kerrallaan. Olen saanut hienon mahdollisuuden. Aion katsoa tämän kortin kunnolla, sanoo Björklund Ilta-lehdelle

Laulaminen vaikuttaa todellakin olevan lähellä Björklundin sydäntä. Hän tekee yhä töitä näyttelijänä, mutta musiikin hän kokee vielä riisuvammaksi keinoksi toteuttaa itseään. 

- Näyttelijänä piiloudun roolin taakse. Kun laulan, olen paljas itseni, kertoo Björklund. 

Björklund on asunut lapsena vuoden ajan Ranskassa. Perhe asui muualla vuosia, kunnes muutti Pariisiin Björklundin ollessa 15-vuotias. Björklund kirjoitti ylioppilaaksi Ranskassa, missä hän kertoo identiteettinsä rakentuneen merkittävästi. Tunnekielekseen hän kokee juuri ranskan.

- Juuri nyt elän unelmaani, sanoo Björklund.

Uutisoimme aiemmin Björklundin uudesta albumista. Pääset lukemaan lisää aiheesta täältä.

Lähde: Ilta-Lehti

Kilpailut

Uusimmat