Kuva: AOP

Scott Disickillä ja Sofia Richiellä ero! Kourtney Kardashianilla huhutaan olleen vaikutusta asiaan

28.05.2020 15:15 - Milena Raappana

Scott Disick ja Sofia Richie seurustelivat lähes kolmen vuoden ajan.

Scott Disick, 37, ja Sofia Richie, 21, ovat eronneet. Kaksikko oli erohuhujen pyörteissä muutama viikko sitten, kun Disick haki hoitoa "tunteisiin liittyviin ongelmiinsa", mutta nyt kuitenkin kaksikon sanotaan tehneen päätös teiden erkaantumisesta. 

Cosmopolitanin uutisoinnin mukaan Richie kyllästyi Disickin käytökseen hänen langetessaan vanhoihin tapoihinsa. Sisäpiiriläisten puheiden mukaan myös miehen entisellä puolisolla Kourtney Kardashianilla, 41, olisi ollut vaikutusta eron syntymiseen. 

- Kourtney ei tehnyt asioita helpoksi hänelle (Richielle) ja sellaist kohtelua pystyy sietämään vain tietyn aikaa, sisäpiirilähde kertoi Page Sixin haastattelussa, jota Cosmopolitan on lainannut. 

Disickin hankkiessa itselleen hoitoa pari päätti ottaa kolmen vuoden suhteestaan taukoa ja People-julkaisun mukaan Richie tuki miestä kykyjensä mukaan. Cosmopolitan kertoo, ettei kaksikon välillä tapahtunut mitään suurta riitaa, vaan Richien mielestä on parempi, että molemmat keskittyvät omiin juttuihinsa kunnes Disick saa asiat raiteilleen. 

Lue myös: Sofia Richie 15 vuoden ikäerosta kumppaaniinsa Scott Disickiin: 'Se on hienoa'

Lue myös: Sofia Richie puhuu väleistään Kourtney Kardashianiin: "Hän oli aluksi hyvin epäileväinen"

Lähde: Cosmopolitan

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat