Kuva: AOP

Prinssi Harryn ja Meghanin viihdemaailman valloitus jatkuu - miljoonadiili Spotifyn kanssa

16.12.2020 14:15 - Roy Kokkonen / roy.kokkonen@bauermedia.fi

Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin viihdeimperiumi kasvaa kokoa. Netflixin kanssa tehdyn jättisopimuksen jälkeen herttuapari suuntaa audiomarkkinoille.

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan ovat solmineet monivuotisen yhteistyösopimuksen Spotifyn kanssa, suoratoistopalvelu tiedottaa. Sussexin herttuaparin tuotantoyhtiö Archewell Audio tuottaa sisältöjä yksinoikeudella Spotifylle jatkossa.

Virallisesti sopimuksen rahallista arvoa ei ole kerrottu julkisuuteen. Mirror-lehti kuitenkin uutisoi, että sisäpiirilähteiden mukaan sopimuksen arvo on yli 33 miljoonaa euroa.

Herttuapari on tehnyt jo aiemmin sopimuksen tv-tuotannoista suoratoistopalvelu Netflixin kanssa, jonka arvoksi on huhuttu jopa yli 100 miljoonaa euroa.

Spotifyn mukaan kuuntelijat voivat odottaa uusia alkuperäispodcasteja, joiden tavoitteena on rakentaa yhteisöjä jakamalla kokemuksia, kertomuksia ja arvoja. 

Harryn ja Meghanin ensimmäinen kosketus podcasteihin tulee olemaan uudenvuoden erikoisjakso, jossa "jaetaan toivon ja myötätunnon tarinoita".

Herttuaparin tuotantoyhtiö Archewell Audio on nimetty heidän Archie-poikansa mukaan. Perhe jätti brittihovin viralliset edustustehtävät tammikuussa 2020 ja muutti Yhdysvaltoihin.

Lue myös: Prinssi Harry ja Meghan ryhtyvät tuottajiksi - jättidiili Netflixin kanssa 

Lähde: Mirror, Spotify

Uusimmat