Kuva: AOP

Nyt puhuu Tom Cruisen raivarit paikan päällä todistanut työntekijä: "Hän on perfektionisti"

23.12.2020 20:15 - Roy Kokkonen

Näyttelijä Tom Cruisen raivokohtausta todistanut työntekijä kertoo, että kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun mies korotti ääntään kuvauksissa.

Eräs viime viikon puhuttaneimmista uutisista oli näyttelijä Tom Cruisen, 58, Mission: Impossible 7 -elokuvan kuvauksissa saama raivokohtaus. Rutkasti palstatilaa ympäri maailmaa saanut välikohtaus tapahtui, kun kaksi työntekijää oli rikkonut turvaväleistä annettuja määräyksiä.

- En halua enää koskaan nähdä tätä uudestaan, en koskaan! Ja jos ette tottele, saatte potkut. Ja jos näen teidät uudestaan tekevän niin, olette v*ttu mennyttä, Cruise huusi.

Kun tilanteesta nauhoitettu äänite vuoti julkisuuteen, tunnelmien kerrottiin kiristyneen entisestään, jonka seurauksena ainakin viisi työntekijää irtisanoutui.

People-lehden haastattelema työntekijä kertoo nyt lisää suurtuotannossa vallineista tunnelmista.

- Hän on perfektionisti ja odottaa muiden seuraavan esimerkkiä. On vaikea kuvailla, kuinka intensiivisesti hän keskittyy, jotta jokaisesta elokuvasta tulisi mahdollisimman hyvä, nimetön tuotannon parissa työskentelevä lähde kertoo.

Kaikesta huolimatta työntekijältä heruu ymmärrystä myös elokuvan tuottajana toimivalle Cruiselle.

- Mission: Impossible -elokuvat ovat erityisen tärkeitä hänelle. Ne ovat "hänen" elokuviaan. Hän oli mukana tekemässä protokollaa, jonka avulla kuvauksia voitiin jatkaa. Luonnollisesti, kun sitä rikottiin, hän otti sen henkilökohtaisesti.

Lähteen mukaan kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun Cruise menetti malttinsa kuvauksissa.

- Kaikkien vuosien aikana, kun Mission: Impossible -sarjaa on tehty, kukaan ei ole kuullut Tomin edes korottavan ääntään. Hän yleensä keskittyy täysin elokuvan tekemiseen. Tämän elokuvan kohdalla asia on aivan eri. Hänen täytyy tehdä elokuvaa ja huolehtia kaikkien turvallisuudesta samalla.

Lue myös: Tom Cruise sai vimmatun raivokohtauksen kuvauspaikalla - uhkaili potkuilla, kuuntele äänite

Lue myös: Tom Cruise sai uuden raivokohtauksen ja työntekijöitä eroaa - "Tämä oli viimeinen tikki"

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat