Kuva: MTV

Vieläkö muistat Vappu Pimiän ensimmäisen tv-ohjelman? Juontaja julkaisi kuvan vuosien takaa

28.12.2020 17:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Julkaisussa Pimiä myös harmittelee sitä, kuinka ihmiset ovat kommentoineet viihdealaa.

Suosikkijuontaja Vappu Pimiä, 42, kertoo Instagram-sivullaan, että on ollut tv:ssä töissä 20 vuotta. Samalla Pimiä muistelee, kuinka aloitti uransa yöchatin juontajana, ja julkaisi kuvan vuosien takaa

"Tänään tulee kuluneeksi päivälleen 20 vuotta siitä, kun tein elämäni ensimmäisen TV-lähetykseni! Se tapahtui Maikkarin kahvilan vieressä sijaitsevassa pienessä kopissa ja ohjelma oli tietysti Maikkarin yöchat. Voisin muistella hienoja hetkiä urani varrelta ja kaikkia tekemiäni ohjelmia", Pimiä kirjoittaa.

Samalla Pimiä kiittää kaikkia, jotka ovat olleet auttamassa häntä urallaan, ja suree sitä, kuinka monet ihmiset kommentoivat viihdealan tekijöitä.

"Viime aikoina olen vähän surullisena lukenut ihmisten kommentteja liittyen viihdealaan ja sen tekijöihin. Huudellaan oikeista töistä, ikään kuin viihdebisneksessä työskenteleminen ei olisi oikeaa työtä. Tällaisille huutajille sanoisin, että tulkaa kokeilemaan! Kun vetää 16 tuntisia kuvauspäiviä ilman taukoja tai suoraa lähetystä ilman kortteja tai prompteria yli miljoonalle suomalaiselle, niin kyllä sekin taitoa ja kilsoja alalla vaatii!"

Pimiä on juontanut urallaan muun muassa Tanssii tähtien kanssa-, Big Brother- sekä Korkojen kera -ohjelmia. Hän on työskennellyt pitkään myös radiossa.

Julkaisun näet alta tai tästä.

Lue myös: Vappu Pimiä ja Teemu-rakas viettivät vuosipäivää - katso kuvia parin yhteiseltä taipaleelta

Lue myös: Vappu Pimiällä on yksi jouluruokaperinne, joka on ollut hänen vastuullaan lapsuudesta saakka

Kilpailut

Uusimmat