Kuva: AOP

Seura: Jukka Hildén tapasi ensimmäistä kertaa Chachi-vaimon perheen: "Heillä oli ennakkoluulonsa"

30.12.2020 13:45 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Aviopari kertoo Seuralle, että Chachin vanhempia huoletti muun muassa parin ikäero.

Jukka, 40, ja Chachi Hildén, 24, ovat kertoneet Seuran haastattelussa, missä merkeissä Chachin perhe tapasi Jukan ensimmäistä kertaa. Chachilla on ollut vaikea suhde perheeseensä, mistä syystä hänen vanhempansa, sisko ja veli tapasivat Jukka-puolison ja parin yksivuotiaan Sophia-tyttären ensimmäistä kertaa vasta nyt joulun alla.

Osittain tapaamisen venyminen johtui Chachi Hildénin mukaan koronasta, mutta osansa oli myös perhesuhteiden viileydellä. Chachin mukaan hänen vanhempansa ovat uskonnollisia, ja tästä syystä heillä oli huolia pariskunnan välisestä ikäerosta ja siitä, että Jukalla on kaksi lasta aiemmasta avioliitosta.

- Heillä oli ennakkoluulonsa hänestä. En olisi itsekään koskaan ajatellut, että menen naimisiin jonkun kanssa, joka on jo ollut naimisissa. Mutta kun tutustuin Jukkaan, huomasin, miten epäitsekäs hän on. Minua on kohdeltu aika huonosti elämäni aikana, ja Jukassa ihailin sitä, miten tasavertaisesti hän kohtelee kaikkia. Jukka on elämäni valo, rakastuin häneen ja niin kävi perheellenikin, Chachi kertoo Seuralle.

Nyt perhesuhteet ovat naisen mukaan parantuneet. Loman aikana koko porukka kävi muun muassa Levillä tapaamassa Joulupukkia ja ihastelemassa lunta ja poroja.

Jukka ja Chachi Hildén asuvat Sophia-tyttärensä kanssa Espoossa. Yhdysvalloissakin asunut pari uskoo, että he asuvat seuraavan vuoden Suomessa. Jukalla on täällä tv-töitä, ja Chachi tekee sekä tanssiin liittyviä töitä että somemarkkinointia. Haaveet kansainvälisten urien jatkamisesta vetävät kuitenkin Los Angelesin puoleen. Pari kertoo Seuralle, että koronapandemian mentyä ohi he päättävät, miten aikovat järjestää asumisen kahden maan välillä. Jukka Hildénin vanhemmat lapset syntyivät vuosina 2012 ja 2014. Jukka kertoo, että nämä lapset asuvat pysyvästi Suomessa.

Tulevaisuus saattaa tuoda tullessaan uusia lapsia parille. Jo neljä minuuttia Sophian syntymän jälkeen Chachi totesi Jukalle, että pitäisikö tehdä toinenkin.

- Kyllä, ehdottomasti haluamme lisää lapsia! Olemme olleet valmiita jo jonkin aikaa. Olisi mukavaa, jos Sophialla olisi sisarus pienellä ikäerolla, Chachi kertoo Seuralle.

Lue myös: Jukka ja Chachi Hildénin Sophia-tytär täytti vuoden - suomalaisjulkkikset onnittelevat

Lue myös: IS: Jukka ja Chachi Hildén muuttivat Espooseen - kodista löytyy muun muassa sisäuima-allas

Lähde: Seura

Kilpailut

Uusimmat