Kuva: AOP

Näyttelijä Tanya Roberts ei olekaan kuollut - tiedottaja kertoo syyt väärän uutisen taustalta

05.01.2021 07:45 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Uutinen Robertsin kuolemasta levisi mediassa eilen.

Eilen mediat niin Suomessa kuin ulkomaillakin uutisoivat näyttelijä Tanya Robertsin menehtyneen. Muun muassa TMZ-sivustolla kerrottiin, että 65-vuotias Roberts joutui sairaalahoitoon jouluaattona, mutta hänen pelastamisekseen ei ollut mitään tehtävissä. 

Nyt tilanne on kuitenkin saanut yllättävän käänteen, sillä Robertsin pitkäaikaisen tiedottajan Mike Pingelin mukaan nainen on edelleen hengissä. Tiedottajan mukaan hän sai itse tiedon tähden kuolemasta tämän puolisolta, Lance O´Brianilta. 

Pingelin mukaan Robertsin puoliso sai kuitenkin myöhemmin soiton sairaalasta. Sen mukaan Roberts olisi edelleen hengissä. Tieto menehtymisestä oli kuitenkin ehtinyt levitä jo laajalle. 

- Valitettavasti kyse on inhimillisestä virheestä. Ihmiset ovat kirjoittaneet kauniita tarinoita hänestä. On todella ikävää, että näin tapahtui, Pingel kertoo The New York Timesille.

Pingelin mukaan Roberts on edelleen sairaalahoidossa. Hänen tilansa on kriittinen. Hänen kerrotaan saaneen verenmyrkytyksen patikointireissullaan. 

Roberts muistetaan etenkin 70´s Show -sarjasta sekä Bond-tyttöroolistaan elokuvassa Kuoleman katse.

Lue myös: Riikan työssä kuolema on vahvasti läsnä: "Viimeiset toiveet ovat usein hurjan kauniita"

Lähteet: CNN, The New York Times

Kilpailut

Uusimmat