Kuva: AOP

Menehtyneen Tanya Robertsin puoliso paljastaa, miksi nainen julistettiin kuolleeksi ennenaikaisesti

06.01.2021 13:15 - Iiro Myllymäki

Myös näyttelijän kuolinsyy on nyt paljastunut.

Näyttelijä Tanya Roberts on menehtynyt 65 vuoden ikäisenä. Nainen kuoli maanantai-iltana paikallista aikaa Los Angelesissa Cedars-Sinain sairaalassa. Hänen kuolemastaan levisi uutinen jo sunnuntaina, kun näyttelijän tiedottaja Mike Pingel kertoi saaneensa menehtymisestä tiedon Robertsin puolisolta Lance O’Brienilta. Tämän jälkeen uutisoitiinkin, että nainen on edelleen hengissä, kunnes varmistunut kuolinilmoitus tuli.

18 vuoden ajan Tanya Robertsin kanssa yhdessä ollut Lance O’Brien on puhunut viime päivien traagisista tapahtumista TMZ:lle. O’Brien kertoo, että hän ensin ajatteli sairaalakäynnin jäävän lyhyeksi. Roberts vietiin sairaalaan sen jälkeen, kun hän oli kaatunut koiria ulkoiluttaessaan jouluaattona. Tilanne kuitenkin muuttui vakavammaksi, kun Roberts jouduttiin viemään teho-osastolle ja hänet laitettiin hengityskoneeseen. Lääkärit kertoivat O’Brienille, että nainen on tekemässä kuolemaa. Sunnuntaina mies meni katsomaan Robertsia, ja tuolloin nainen avasi silmänsä. Miehelle selitettiin, että kyse oli pelkästä refleksistä.

- Noin puolitoista minuuttia sen jälkeen hän oli taas poissa, ja menin pois tolaltani, O’Brien kertoo.

Mies poistui sairaalasta puhumatta lääkäreille ja uskoi naisen kuolleen. Tämän jälkeen Robertsin tiedottaja Mike Pingel kysyi, mitä oli tapahtunut.

- Sanoin Mikelle vain, että sanoin juuri hyvästit Tanyalle. Sitten menin kotiin, menin sänkyyn ja nukahdin. Seuraavaksi luen TMZ:n sivulta, että hän on kuollut ja sitten puhelimeni alkaa piipata, O’Brien selittää.

Maanantaina hänelle soitettiin sairaalasta ja kerrottiin, ettei Roberts ole vielä kuollut. Ilo jäi kuitenkin lyhytaikaiseksi.

Tanya Robertsin kuolinsyy on varmistunut. Robertsin tiedottaja kertoo, että kuolinsyy oli virtsatieinfektio, joka levisi munuaiseen, sappirakkoon, maksaan ja verenkiertoon.

Lue myös: Näyttelijä Tanya Roberts on nyt julistettu kuolleeksi toistamiseen - taustalla erikoinen sekaannus

Lähteet: Metro, Vanity Fair, TMZ

Kilpailut

Uusimmat