Kuva: AOP

Rowan Atkinson ei enää nauti Mr. Beanin esittämisestä: "Odotan jo sen päättämistä"

06.01.2021 22:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Legendaarinen hahmo on tehnyt viime vuosina satunnaisesti esiintymisiä valkokankaalla ja tv-ruuduissa.

Koomisiin tilanteisiin ajautuva, puhumaton Mr. Bean on kuuluisa hahmo, joka on tullut tutuksi niin elokuvista kuin tv-sarjoistakin. Hahmo nosti brittinäyttelijä Rowan Atkinsonin, 66, kansainväliseen kuuluisuuteen 1990-luvulla. Nyt näyttelijä on kertonut tämän hetken mietteensä kyseisestä hahmosta, eivätkä ne ole järin positiiviset.

- En juuri nauti hänen esittämisestään. Vastuun paino ei ole miellyttävä. Se on mielestäni stressaavaa ja uuvuttavaa. Odotan jo sen päättämistä, Atkinson sanoo Radio Timesille.

Viime vuosina Rowan Atkinson on nähty Mr. Beanin roolissa satunnaisesti. Vuonna 2014 hahmo nähtiin Snickersin mainoksessa, ja vuonna 2015 Mr. Bean hauskuutti BBC:n nenäpäivälähetyksen sketsissä. Vuonna 2017 hahmo teki esiintymisen kiinalaisessa Top Funny Comedian The Movie -elokuvassa.

Hahmo on jatkanut elämistään myös internetaikakaudella. Hahmon virallisella YouTube-tilillä on yli 25 miljoonaa seuraajaa, ja Facebookissa Mr. Beanin virallinen sivu on koko alustan kymmenenneksi seuratuin.

Lue myös: Mr. Beanin kaksoisolento löydettiin - pakistanilainen mies on kuin ilmetty elokuvahahmo

Lähteet: Huffington Post, Wikipedia, Wikipedia

Kilpailut

Uusimmat