Kuva: AOP

Kampaus, joka sopii arkeen ja juhlaan - Kim Kardashian näyttää mallia nopeasti syntyvästä lookista

13.01.2021 09:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Kardashianin look on kerännyt kiitosta sosiaalisessa mediassa.

Kim Kardashian, 40, nähdään tuoreessa Instagram-kuvassaan raikkaan tyylikkäänä. Hän on pukeutunut vaaleisiin farkkuihin sekä trendikkääseen ruskeansävyiseen mesh-paitaan. Meikissä hän on keskittynyt silmiin, jotka korostuvatkin kauniisti nuden sävyisen huulipunan rinnalla. 

Suurimman huomion otoksessa ovat kuitenkin keränneet hiukset. Väri sekä aina tyylikäs kampaus ovat olleet Kardashianin seuraajien mieleen, eikä ihme.

Kardashian on sipaissut hiuksensa korkealle poninhännälle. Hiuslenkin ympärille on kiedottu hiuksia, jotta lopputuloksesta saadaan vieläkin tyylikkäämpi. Kokonaisuuden kruunaa loppusilaus, joka on tehty latvoille. Niitä on nimittäin hieman taivutettu ulospäin. 

Kampaus on täydellinen arkeen ja juhlaan. Kuva todistaakin sen, että aina ei tarvitse keksiä uutta, riittää että päivittää hiukan vanhaa ja tuttua. Ja parasta kyseisessä kampauksessa on se, että sen tekeminen ei vaadi aikaa tai suurta osaamista. 

Vai mitä mieltä olet, onko look toimiva vai jotain ihan muuta? Kuvan näet alta. Jos julkaisu ei jostain syystä näy, pääset katsomaan sen myös täältä.

Lue myös: Kim Kardashianin ja Kanye Westin erossa muhii valtava rahariita - kuinka miljardiomaisuus jaetaan?

Lue myös: Netissä leviää villi teoria Kanye Westin homosuhteesta - "Tämä käy järkeen"

Kilpailut

Uusimmat