Kuva: AOP

Suosikkisarjan tähdet järkyttyivät - seksikohtaukset päätyivät aikuisviihdesivustolle

18.01.2021 11:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Olemme aiemmin uutisoineet siitä, kuinka Bridgerton-sarjan seksikohtauksilla oli hyvin tarkat koreografiat.

Netflixin uusi hittisarja Bridgerton on saanut kiitosta lukuisista asioista ja yksi niistä on sarjassa näkyvä seksi. Kehuja on kerännyt muun muassa intiimit kohtaukset Phoebe Dynevorin näyttelemän Daphnen ja Regé-Jean Pagen näyttelemän Simonin välillä.

Aiemmin kerroimme siitä, kuinka seksikohtauksilla oli hyvin tarkat koreagrafiat.

- Meillä oli paljon keskusteluja siitä, mitä olimme tekemässä. Teimme niin, jotta näyttelijät tuntisivat olonsa mukavaksi, ja annoimme heidän viedä kohtaukset niin pitkälle kuin he halusivat. Nuo kohtaukset olivat hyvin koreografioituja, vähän kuin toimintakohtaukset. ”Sinun kätesi menee nyt tuonne, ja sinun jalkasi menee tuonne”. Kaikki harjoiteltiin tarkasti, sarjan luoja Chris Van Dusen on kertonut.

Daily Mailin mukaan sarjan intiimikohtaukset ovat nyt kuitenkin levinneet myös aikuisviihdesivustolle.

Lehden mukaan Netflix taistelee saadakseen kohtaukset pois sivustolta ja moni niistä on tietojen mukaan jo saatu poistettua.

- Bridgertonin seksikohtaukset huomattavasti säädyttömämmän materiaalin rinnalla on aiheuttanut kauhua ja vihaa. Erityisen ahdistavaa se on ollut Phoebelle ja Regé-Jeanille, kahdelle nuorelle näyttelijälle, jotka allekirjoittivat sopimuksen elämänsä roolista, mutta eivät todellakaan suostuneet tällaiseen hyväksikäyttöön, sisäpiiristä kerrotaan.

Lue myös: Onko Bridgerton-tähti seuraava James Bond? Jakoi julkaisun, joka sai sarjan fanit spekuloimaan

Lue myös: Bridgerton-tähti kommentoi suhdehuhuja vastanäyttelijäänsä: "Kaikki mitä pitää tietää on ruudulla"

Lähde: Daily Mail

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat